Momentul în care Colțescu e certat de Demba Ba / captură digisport.ro

Exclusiv "Un derbedeu! El a făcut tot scandalul ăsta aiurea!" Atac frontal, după ce Colţescu a fost pus la zid + ce vrea să facă UEFA

articol scris de Digi Sport
19.12.2020, 11:33
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Ovidiu Haţegan a condus la centru derby-ul Craiova - FCSB 0-2, primul meci după scandalul iscat la confruntarea dintre PSG şi Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League.

Ce spune Dumitru Dragomir despre scandalul în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Invitat special al emisiunii Digi Sport Matinal, Dumitru Dragomir a comentat pe marginea acuzelor de rasism la adresa lui Sebastian Colţescu, după ce acesta a spus "negrul acela" în momentul în care i l-a indicat lui Ovidiu Haţegan pe Pierre Webo, secundul lui Basaksehir.

Fostul preşedinte al LPF l-a pus la zid pe Demba Ba, jucătorul celor de la Basaksehir care a fost foarte vehement la adresa lui Colţescu.

"Ar trebui suspendat derbedeul acela care a făcut tot scandalul. Demba Ba, da, sigur, un derbedeu. El a făcut scandalul ăsta aiurea. Şi ca să-şi elimine proasta prestaţie pe care a avut-o, a aruncat-o pe bietul Colţescu.

În româneşte cum să-i fi zis? Avea număr pe spate, să-i fi zis numărul 8 de pe bancă? Aaaa, dacă-i zicea porumbel vopsit, era altceva. Cum îi ziceau lui Răducanu, lui Rică, atunci da, te supărai. Părerea mea e că un avertisment şi gata pentru Colţescu. Şi ăsta de la centru (n.r. Haţegan) ce vină are?

Eu spun că nicio vină nu are Colţescu. Poate că a fost o comunicare nefericită. Dar, pentru asta nu se dă, băi, fraţilor. Dacă dintr-un grup e unul negru, spune 'băi, ăla negru face'. E normal, e cuvânt românesc, nu am folosit cuvântul jignitor străin. Problema e că a zis prea tare, trebuia să zică mai încet.", a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

UEFA vrea să pună capăt cazului Sebastian Colțescu - Istanbul Basaksehir

Comisia de Disciplină a UEFA încă analizează ce s-a întâmplat la meciul PSG - Istanbul Bașakșehir, iar forul continental pare că se îndreaptă spre o decizie echilibrată.

UEFA a permis ca meciul să fie oprit și reluat a doua zi, după ce jucătorii lui Istanbul Bașakșehir au refuzat să mai joace cu Sebastian Colțescu pe margine, dar forul continental nu vrea să-i tragă la răspundere pe români.

Se pare că UEFA a gândit o nouă rezolvare pentru acest caz. CCA ar fi primit mai multe semnale de la Nyon conform cărora UEFA vrea să ajungă la o împăcare între cele două părți. 

Este posibil ca UEFA să aibă în vedere și acțiunile lui Sebastian Colțescu, care și-a angajat un avocat spaniol, Josep Vandellos, originar din Valencia și stabilit în Barcelona.

În plus, arbitrul român se gândește să ceară și sume importante ca despăgubiri, din moment ce imaginea lui a fost afectată puternic din cauza scandalului. Ar fi vorba despre milioane de euro, ceea ce ar reprezenta o bornă istorică în relația dintre arbitri și UEFA.

Etichete: demba ba , dumitru dragomir , rasism , ovidiu hategan , sebastian coltescu , pierre webo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Video ”Zi ceva pe live, Crețule!”. Cum a reacționat fundașul FCSB-ului la cerința lui Octavian Popescu

Citeşte şi

Video Colțescu nu l-a chemat pe Radu Petrescu la VAR pentru faultul la Carnat. Ce l-a salvat pe arbitru

Exclusiv Marius Avram, după ce Hațegan i-a dat doar galben lui Homawoo: ”Nu ăsta e motivul” / ”S-a lăsat influențat”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”