Zlatan Ibrahimovic / Foto: Profimedia

Zlatan 40 | ”Și acum mă întreabă: 'ce mai face țigănușul meu'?”. Giovanni Becali, ”povești nemuritoare” cu Ibrahimovic

articol scris de Digi Sport
03.10.2021, 15:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Zlatan Ibrahimovic a organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia aniversării celor 40 de ani, la care a contribuit și actualul său club, AC Milan.

Unul dintre cei care au avut onoarea să-l cunoască pe starul mondial este și Giovanni Becali. Fostul agent FIFA a povestit la Digi Sport și care a fost jucătorul român cel mai apreciat de către suedez.

Galerie Foto

Ioan Becali a povestit cum a fost aproape de a-l transfera pe Cristi Chivu la Ajax Amsterdam, acolo unde era legitimat pe atunci și Zlatan.

Giovanni Becali, ”povești nemuritoare” cu Ibrahimovic. ”Erau acolo și Roland Koeman și Zlatan și Mido”

”Mă cheamă Franco Baldini, directorul sportiv de la AS Roma. În 2003. Mi-a spus că este interesat de Chivu. Eu când l-am dus la Ajax (n.r. - în 1999), tocmai se trecuse la euro de o zi sau două (n.r. - se referă la momentul în care a apărut virtual, pentru că euro a intrat în circulație de la 1 ianuarie 2002), cei de acolo mi-au spus că vor să-i pună o clauză în contract.

Au fost mai multe discuții și am fost de acord cu 25 de milioane de euro, mai ales că era și tânăr. Revenind la discuția cu Baldini, i-am spus sec că degeaba îl vrea el pe Cristi, dacă nu plătește clauza.

Mi-a spus că-l vor, dar eu nu am crezut, așa că le-am transmis că vreau să mă sune Fabio Capello (n.r. - antrenorul Romei de atunci). După câteva ore, m-a sunat Fabio și mi-a spus că-l vrea pe Cristi. Așa că am plecat imediat la Amsterdam. Erau acolo și Roland Koeman și Zlatan și Mido, era echipă bună.

Țin minte că ne-a așteptat Leo Beenhakker, directorul general de la Ajax, plus alți oameni din adminstrație. Clubul era cotat la bursă. Atunci am văzut prima dată o bursă. Și acolo scria: Chivu pleacă cu clauza de reziliere, 25 de milioane de euro. Și mai scria Chivu pleacă pe 18 milioane de euro, cât oferea Roma. Era o diferență care nu le convenea”, a povestit Giovanni Becali, la Digi Sport, acum doi ani.

Giovanni Becali, despre Zlatan: ”S-a înțeles cel mai bine cu Mitea.  Ibra a crescut în mahala la Stockholm!”

Ioan Becali a mai precizat și cum a ajuns Nicolae Mitea la Ajax.

”Atunci am încercat să facem scandal, dar Chivu este o fire molcomă, băiat finuț. Eu cu Roland Koeman eram prieten. Mi-a spus să mă liniștesc, eu nu știam ce să mai zic.

Îl aveam și pe Mitea după mine! Zlatan s-a înțeles cel mai bine cu el. Și acum mă întreabă: ce mai face țigănușul meu? Zlatan știe și el țigănește. Dacă a crescut în mahala de țigani la Stockholm, vă dați seama.

De Mitea le-am spus că va ajunge un jucător mare. Îl luasem liber de la Dinamo. Până la urmă l-au lăsat pe Cristi să plece la Roma pe 18 milioane de euro. Dar, asta doar după ce i-am spus lui Cristi să facă pe supăratul și să spună că el vrea la Roma!”, a mai dezvăluit, atunci, Giovanni Becali, la Digi Sport.

Etichete: zlatan ibrahimovic , ajax , ioan becali , nicolae mitea , giovanni becali , ibrahimovic becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Citeşte şi

Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace