Kim Clijsters revine în tenis, la 36 de ani / Foto: Getty Images

Ar fi lovitura anului în tenis! Kim Clijsters, aproape de a colabora cu un antrenor de top

22.10.2019, 18:35
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Belgianca Kim Clijsters a decis să revină în circuitul WTA din 2020, după o absență de 7 ani. Surprizele nu se opresc aici. Fostul număr 1 WTA poate fi pregătită de unul dintre cei mai buni antrenori din circuit.

Sascha Bajin a decis să pună capăt colaborării cu Kristina Mladenovic, pe care a anunțat-o că nu dorește prelungirea colaborării și anul viitor. Conform celor de la Punto de Break , antrenorul urmează să o pregătească pe Kim Klijsters în 2020. Kim Clijsters are 4 titluri de Grand Slam (trei la US Open, unul la Australian Open).

"Sunt foarte dezamăgită de decizia lui Sascha de a nu continua colaborarea noastră anul viitor. Mi-a plăcut munca depusă, am avut niște rezultate bune și chiar simțeam că jocul meu este în creștere din nou. Cred că am mai fi avut multe de atins împreună, dar nu îi pot schimba opinia și decizia. Eu sunt mândră de sezonul meu, de progresul înregistrat. Și voi continua să muncesc din greu pentru a fi și mai bună în 2020", a scris Mladenovic pe rețelele de socializare.

Sascha Bajin a fost desemnat cel mai bun antrenor din 2018. Antrenorul german este cel care a ajutat-o pe Naomi Osaka să câștige cele două turnee de Grand Slam din palmares: US Open și Australian Open.

Kim Clijsters: "Acesta este maratonul meu"

Kim Clijsters a mărturisit că iubește tenisul. "Am prieteni care ar spune, vreau să alerg Maratonul de la New York înainte de a împlini 50 de ani. Pentru mine, încă îmi place să joc tenis. Ori de câte ori sunt la un Grand Slam jucând la legende, dacă cineva mă întreabă, hei, vrei să lovești niște mingi, eu sunt prima care răspunde da", a declarat Kim Clijsters pentru wtatennis.com.

"Dragostea pentru sport este, în mod evident, încă acolo. Dar întrebarea este: sunt capabilă să o aduc la un nivel în care mi-ar plăcea să fiu și unde vreau să fiu. Nu simt că trebuie să demonstrez ceva, dar vreau să mă provoc și vreau să fiu din nou puternic. Acesta este maratonul meu. De aici spun OK, hai să încercăm asta", a mai spus belgianca de 36 de ani.

Belgianca, mamă a trei copii, a câștigat 41 de turnee în cariera sa, din care patru titluri de Grand Slam (unul la Australian Open și trei la US Open) și a obținut din tenis premii de peste 24 de milioane de euro. Ea a stat pe primul loc în clasamentul WTA timp de 20 de săptămâni.

Etichete: kim clijsters , sascha bajin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă