Alexis Ohanian, în loja Serenei Williams, în timpul meciului cu Simona Halep / Foto: Getty Images

Ce scrie presa internaţională despre jignirile lui Alexis Ohanian şi gesturile făcute în loja Serenei la meciul cu Simona

articol scris de Digi Sport
17.02.2021, 09:49
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Serena Williams a eliminat-o pe Simona Halep în sferturi la Australian Open 2021, scor 6-3, 6-3.

Alexis Ohanian, un nou mesaj jignitor la adresa lui Ion Ţiriac

Imediat după meci, soţul sportivei din SUA a postat, pe reţelele sociale, un mesaj jignitor la adresa lui Ion Ţiriac. Alexis Ohanian nu s-a oprit aici şi şi-a continuat atacurile în mediul online.

Familia Ţiriac a reacţionat, prin vocea fiului omului de afaceri, Alexandru Ion Ţiriac. Acesta a publicat o scrisoare oficială, îndreptată spre Alexis Ohanian.

Gesturile făcute de Alexis Ohanian în lojă, la meciul Simona Halep - Serena Williams

Alexis Ohanian a fost prezent în loja Serenei Williams, alături de antrenorul Patrick Muratoglou, la meciul cu Simona Halep. Soţul campioanei din SUA a părut "montat" şi foarte concentrat şi a reacţionat după mai multe puncte câştigătoare ale Serenei.

Ohanian a ridicat pumnul victorios şi şi-a încurajat soţia în repetate rânduri, semn că şi-a dorit extrem de mult o victorie care să-i dea o nouă ocazie de a-l "taxa" pe Ion Ţiriac pentru afirmaţiile făcute.

Galerie Foto

Ce scrie presa internaţională despre scandalul Alexis Ohanian şi Ion Ţiriac

Scandalul a escaladat rapid şi a făcut înconjurul lumii, iar presa internaţională a scris despre conflictul dintre Ion Ţiriac şi soţul Serenei Williams. Australienii au remarcat şi tricoul purtat de Alexis Ohanian, pe care era o poză cu soţia sa, alături de textul "cea mai mare sportivă".

"Alexis Ohanian a reacţionat după comentariile dezgustătoare făcute despre soţia lui, după calificarea soţiei sale în semifinalele Australian Open. Co-fondatorul Reddit a fost extrem de energic în lojă, la meciul pe care Serena Williams l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep. Succesul a fost cu atât mai important, cu cât a fost un răspuns pentru comentariile dezgustătoare făcute de fostul star al tenisului românesc, Ion Ţiriac.", au scris australienii de la 7news.com.au.

"Neîncredere şi dezgust: episod urât în scandalul din tenis, după ce fiul lui Ion Ţiriac s-a implicat în poveste. Scandalul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian şi-a consumat un nou episod. Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, 6-3, 6-3, iar Ohanian l-a atacat din nou pe Ţiriac, care afirmase că sportiva din SUA ar trebui să se retragă. Fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru, a ieşit şi şi-a apărat tatăl, duă criticile primite. A postat o scrisoare deschisă, dar a fost şi el apostrofat pe social media.", au notat au notat cei de la foxsports.com.au.

"Co-fondatorul Reddit a fost în loja Serenei, alături de antrenorul Patrick Muratoglou, şi a purtat un tricou sugestiv, cu "cea mai mare sportivă". Deja un susţinător vocal al Serenei, atât pe teren, cât şi în afara lui, Alexis Ohanian a lansat un atac pe Twitter la adresa contestatarilor. Ohanian şi-a îndreptat criticile spre Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis român care a sugerat că Williams este prea bătrână pentru a mai juca tenis. Se pare că Ohanian are o memorie foarte bună, din moment ce a scris asta imediat după victoria în faţa Simonei Halep. Prezenţa entuziastă şi vocală a lui Ohanian la Melbourne Park nu a trecut neobservată.", au scris cei de la Yahoo Sports.

"Soţul Serenei Williams îl distruge pe Ţiriac pe Twitter. Serena poate conta pe sprijinul necontenit al soţului ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. După victoria soției sale în sferturile de finală ale Australian Open asupra Simonei Halep (6-3, 6-3), antreprenorul a sărit din nou la gâtul magnatului român Ion Ţiriac. Iar mesajul a fost puternic.", notează francezii de la welovetennis.fr.

"Purtând un tricou cu 'cea mai mare sportivă', Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, a transmis clar încă de la început că este suporterul numărul 1 al soţiei sale. Chiar înainte ca meciul să înceapă, Ohanian era agitat, iar gesturile sale au fost elocvente. În timpul meciului, Ohanian a strâns pumnul, s-a bucurat, a încurajat-o pe Serena, a bătut din palme şi s-a ridicat de pe scaun aproape la fiecare punct câştigător al soţiei sale. După meci, Ohanian a postat pe Twitter un mesaj pentru miliardarul Ion Ţiriac, care afirmase că Serena ar trebui să se retragă, din cauza vârstei şi a greutăţii.", scriu cei de la New York Post.

"Soţul Serenei Williams a lansat un nou atac la adresa patronului Madrid Open, Ion Ţiriac, după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, 6-3, 6-3, pe Rod Laver Arena. Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari, iar Ion Ţiriac a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici. După succesul soţiei sale, Ohanian l-a criticat dur pe Ţiriac pe social media.", au notat şi cei de la msn.com.

Etichete: ion tiriac , serena williams , simona halep , australian open , alexis ohanian


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie a cerut să fie eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul lui Marian Iancu: e gata să revină în fotbal! ”Vor fi 30.000 de oameni în tribune”

CSA Steaua, sancționată: fără spectatori și amendă mare

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Andrea Compagno a trimis ”săgeți” către Gigi Becali, la două zile după ce FCSB a devenit campioană

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală