Video Turneul Campioanelor 2018 | Bertens reușește surpriza cu Kerber. Stephens, victorie cu Osaka

22.10.2018, 19:27
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Kiki Bertens a profitat de cadoul primit de la Simona Halep. Calificată in extremis la Singapore, a noua jucătoare a lumii a învins-o în set decisiv pe Angelique Kerber.

Surpriză în grupa roșie de la Turneul Campioanelor. Beneficiară a retragerii Simonei Halep, Kiki Bertens a învins-o pe principala favorită, Angelique Kerber. Olandeza s-a impus chiar dacă a început foarte slab disputa - a pierdut 8 dintre primele 9 game-uri.

Bertens a revenit incredibil și a câștigat setul secund cu 6-3. În decisiv au fost șapte break-uri la rând. Seria a fost întreruptã de ocupanta locului 9 WTA. La capătul a două ore de luptă, Bertens s-a impus cu 6-4 și a reușit una dintre cele mai importante victorii ale carierei.

"E foarte special, aș putea spune. A fost grozav anul trecut, dar acum este și mai și. Sunt foarte fericită pentru aceastã victorie și pentru sezonul pe care l-am făcut", a spus Bertens la finalul meciului.

Pentru Bertens a fost cea de-a 11-a victorie din 2018 în fața unor jucătoare din TOP 10 WTA.


Sloane Stephens a debutat cu o victorie în Turneul Campioanelor. Americanca a învins-o pe Naomi Oasaka, în grupa roşie.

Duel de senzație în grupa roșie de la Turneul Campioanelor. Debutante în competitie, Sloane Stephens și Naomi Osaka s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Ultimele două câștigătoare de la US Open s-au întrecut în lovituri spectaculoase, iar primul set a fost adjudecat de americancă.

Nipona de 21 de ani, de pe locul 4 WTA, a avut o reacție pe măsură în actul secund - Osaka a câștigat două puncte la rând cu lovituri de necrezut, aplaudate chiar și de adversara ei.

Osaka a castigat setul secund, dar în decisiv nu a avut reacție. Sloane Stephens s-a impus, după doua ore și jumatate, cu 7-5, 4-6, 6-1.

"Am evoluat foarte bine, nu am renunțat niciodată. Știam că va trebui să joc un tenis foarte bun ca să o înving", a spus Sloane Stephens la final.

Stephens a ajuns la două victorii din două meciuri cu Oasaka.


UPDATE 19:25: Final de meci - Olandeza Kiki Bertens reușește surpriza și se impune cu 6-4 în ultimul set. Astfel, Bertens o învinge pe fosta lideră WTA, scor 1-6, 6-3, 6-4, după fix două ore de joc.

UPDATE 18:32: Kiki Bertens revine și câștigă setul secund cu 6-3, iar meciul intră în decisiv.

UPDATE 17:57: Angelique Kerber și-a adjudecat primul set cu un zdrobitor 6-1.

UPDATE 17:30: A început meciul dintre Angelique Kerber și Kiki Bertens. 


UPDATE 17:20: Sloane Stephens a învins-o pe Naomi Osaka, 7-5, 4-6, 6-1, într-un meci disputat luni în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore.

UPDATE 16:27 Naomi Osaka duce meciul în "decisiv" după ce și-a adjudecat al doilea set al partidei, cu 6-4. Nipona a avut nevoie de 54 de minute pentru a se impune în actul secund.  

UPDATE 15:30. Sloane Stephens a câștigat primul set, cu 7-5. Americanca a reușit breakul, apoi și-a adjudecat setul pe propriul serviciu, după 52 de minute.

UPDATE 12:10: A început partida dintre Naomi Osaka și Sloane Stephens, prima din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor.


Program, Grupa Roșie, ziua II

14.30 Naomi Osaka – Sloane Stephens
16.00 Angelique Kerber – Kiki Bertens

Componența Grupelor

Premiile Turneului Campioanelor 2018

Calificarea fiecărei jucătoare i-a adus acesteia 151.000 de dolari, iar calificarea în finală asigură încă 700.000 de dolari. Iată cum se fac toate plăţile:

  • 151.000 de dolari, calificarea la turneu
  • 153.000 de dolari fiecare victorie din grupă
  • 40.000 de dolari calificarea în semifinale
  • 700.000 de dolari calificarea în finală
  • 1.850.000 de dolari câştigarea finalei
  • 7 milioane de dolari - PREMIILE TOTALE

Turneul Campioanelor, găzduit de Singapore, se dispută în perioada 21-28 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport și LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS&RDS.

Etichete: angelique kerber , sloane stephens , live video turneul campioanelor , kiki bertens , naomi osaka , wta finals singapore , turneul campioanelor grupa rosie , angelique kerber kiki bertens , naomi osaka sloane stephens


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”