Echipa de Fed Cup a României

"Nu aș vrea să intru în detalii!". Simona Halep a evitat să răspundă la o întrebare legată de meciul de Fed Cup cu Franța

20.04.2019, 09:25
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Franța - România Fed Cup | Kristina Mladenovic și Caroline Garcia vor face pereche la dublu, în semifinala Franța - România din Fed Cup. Decizia francezilor pare una surprinzătoare ținând cont că cele două nici măcar nu-și vorbesc. Întrebată ce părere are despre această hotărâre a căpitanului nejucător al Franței, Simona Halep a evitat să răspundă.

"Nu știu despre ce e vorba și nu aș vrea să intru în detalii. Nu le cunosc. Nu sunt în măsură să comentez decizia lor. Dar fetele noastre sunt mai puternice, asta pot să vă spun cu siguranță", a spus Simona Halep, la conferința de presă.

Simona Halep va juca primul meci în fiecare dintre cele două zile ale întâlnirii cu Franța, din semifinalele Fed Cup. Simona Halep va debuta împotriva Kristinei Mladenovic. Meciul va fi primul de sâmbătă și se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1. Cealaltă reprezentantă a noastră în meciurile de simplu va fi Mihaela Buzărnescu.

Franța - România Fed Cup |Istoricul conflictului dintre Kristina Mladenovic și Caroline Garcia

Foste partenere la dublu și câștigătoare la Roland Garros în 2016, Mladenovic și Garcia au rupt definitiv prietenia atunci când cea din urmă a decis să se concentreze pe meciurile de simplu. Mladenovic n-a fost deranjată de deciza Carolinei ci mai degrabă de modul în care aceasta a acționat.

"A vrut pur și simplu să renunțe la meciurile de dublu și mi-a lăsat un amărât de mesaj pe telefon. Aș fi înțeles și respectat orice decizie ar fi luat și orice mi-ar fi spus. Dar să aibă curajul și să vină să-mi spună în față toate astea. La un moment dat ne-am întâlnit și se purta de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Mai mult, nici nu înțelegea de ce sunt așa rece. Nu am fost neapărat prietene în afara terenului, dar am împărțit niște momente deosebit, am avut rezultate, era normal să mă aștept să-mi spună în față că nu vrea să jucăm împreună. Am fost foarte dezamăgită" povestea Mladenovic în urmă cu aproape 3 ani.

Mladenovic și-a criticat dur "fosta prietenă" și la mijlocul lui 2017, atunci când Garcia a refuzat convocarea în echipa de Fed Cup. "Să-ți reprezinți țara ar trebui să fie o mândrie. Dacă nu, măcar să arăți apreciere...Pot înțelege că nu a mai vrut să joace cu mine, dar mi se pare inacceptabil pentru mine cum a făcut-o. E lipsita de respect, nu credeam că-mi poate face una ca asta" a mai declarat atunci Kristina Mladenovic.

Franța - România Fed Cup | Programul complet al întâlnirii

Sâmbătă:
Kristina Mladenovic - Simona Halep (15:00, Digi Sport 1)
Caroline Garcia - Mihaela Buzărnescu (17:00, Digi Sport 1)

Duminică:
Caroline Garcia - Simona Halep (14:00, Digi Sport 1)
Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu (16:00, Digi Sport 1)
Mladenovic / Garcia - Niculescu / Begu (18:00, Digi Sport 1)

Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România va fi în direct la Digi Sport 1 sâmbătă şi duminică. Partida de la Rouen va fi în format LIVE-TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: simona halep , fed cup , kristina mladenovic , caroline garcia , franta romania fed cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Live Video&Score PSG - Le Havre 1-2, ACUM, pe DGS 4. Oaspeții marchează din nou

Citeşte şi

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”