Serena Williams / Foto: Profimedia

Serena Williams i-a cerut sfatul unui sportiv legendar în privința retragerii: ”Era sigur că voi fi o bestie, la fel ca el!”

articol scris de Digi Sport
09.08.2022, 18:32
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Serena Williams (40 de ani) și-a anunțat retragerea din tenis. Jucătoarea americană își va încheia cariera sportivă după participarea la US Open, turneu care se va desfășura între 29 august și 11 septembrie.

Serena Williams este catalogată de multe voci drept cea mai bună jucătoare de tenis din istorie. Sportiva are un record impresionant, a câștigat 73 de turnee la simplu și 23 la dublu. Dintre acestea, Williams are 23 de titluri de Grand Slam.

Serena Williams i-a cerut sfatul unui sportiv legendar în privința retragerii: ”Era sigur că voi fi o bestie, la fel ca el!”

  • Serena Williams (40 ani) a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Toronto, turneu transmis în direct pe canalele Digi Sport .

Într-un interviu publicat în revista Vogue, Serena Williams a explicat cum a ajuns la decizia de a pune punct carierei sale sportive și a mărturisit că i-a cerut sfatul legendarului Tiger Woods.

În această primăvară, am simțit nevoia să revin pe teren pentru prima dată în șapte luni. Am discutat cu Tiger Woods, care îmi este prieten. I-am spus că am nevoie de sfatul lui. I-am spus ’Nu știu ce să fac. Credeam că am trecut peste, dar poate nu am făcut-o’. El este Tiger, a fost ferm convins că voi fi o bestie, la fel cum este și el.

Mi-a spus ’Serena, de ce nu îți dai timp două săptămâni? Nu trebuie să îți promiți nimic. Doar ieși pe teren zilnic timp de două săptămâni și vezi ce se întâmplă’. Am spus ’Bine, cred că pot face asta’, dar nu am făcut-o. Apoi, o lună mai târziu, am făcut o încercare. A fost magic să țin din nou racheta în mână.

Am fost bună, am fost foarte bună. M-am tot gândit dacă să joc la Wimbledon și la US Open”, a declarat Serena Williams.

Serena Williams, gata să se retragă din tenis

Serena Williams a câștigat ultimul turneu de Grand Slam în 2017, la Australian Open, cele mai multe din era Open și la doar unul distanță de australianca Margaret Court.

"E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează. Din păcate, nu eram pregătită să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive. [...]

Am fost reticentă să recunosc pentru mine sau pentru oricine altcineva că trebuie să renunț la tenis. Nici măcar nu pot avea această conversație cu mama și tata. Parcă nu este real până nu o spui cu voce tare. Apare, mi se face un nod inconfortabil în gât și încep să plâng.

Singura persoană cu care am fost cu adevărat acolo este terapeutul meu! Un lucru pe care nu îl voi face este să învelesc asta. Știu că mulți oameni sunt încântați și așteaptă cu nerăbdare să se pensioneze și chiar mi-aș dori să mă simt așa", a spus Serena.

Etichete: serena williams , retragere , tiger woods


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

A fost în fruntea ierarhiei mondiale, iar acum se gândește la retragere. ”Aceasta este singura opțiune”

Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă