Simona Halep speră să mai ofere motive de sărbătoare concitadinilor săi

Simona Halep le-a făcut o promisiune constănţenilor. Ce trofeu vrea să aducă anul viitor

20.07.2019, 21:15
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Simona Halep a fost sărbătorită de constănţeni după ce a cucerit titlul de la Wimbledon şi nu a vrut să rămână datoare celor care au venit să o felicite. Simona a povestit ce a simţit după fiecare titlu de Grand Slam pe care l-a câştigat şi şi-a propus acum să aducă în oraşul ei natal şi o medalie olimpică.

"Cel mai frumos turneu rămâne Roland Garros!La Wimbledon s-a format tenisul, e un turneu complet diferit, sincer să fiu nu am crezut niciodată că voi câştiga, pentru că se joacă pe iarbă.Mama mea a visat că pot izbândi şi mă bucur mult că am reuşit. A fost diferit faţă de Roland Garros, am simţit o împlinire a carierei mele, nu vreau să mă opresc aici.

Obiectivul meu principal e Olimpiada, îmi doresc o medalie! Pentru Constanţa joc mereu, vreau să aduc o medalie anul viitor să ne bucurăm cu toţii de ea," a declarat Simona în uralele spectatorilor.

Regina de la Wimbledon atacă aurul olimpic la Tokyo anul viitor şi speră să revină şi pe primul loc în lume în ierarhia feminină, poziţie pe care a ocupat-o  nu mai puţin de 64 de săptămâni, dintre care, 48, consecutive.

"Am spus că va veni şi ziua aceea frumoasă, când voi fi numărul 1 mondial, când nu cedezi, totul se întoarce şi universul te răsplăteşte!Aa venit şi ziua când am ajuns numărul 1 în lume şi sper să mai vină!," a mai spus Halep. 

Simona Halep va face pereche cu Horia Tecău la Tokyo

Simona Halep va juca la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi în proba de dublu mixt alături de Horia Tecău. 

Horia Tecău şi Florin Mergea au adus prima medalie olimpică a tenisului românesc, în 2016, la Rio de Janeiro. Cei doi au jucat finala de dublu şi s-au întors în ţară cu medaliile de argint, fiind învinşi de spaniolii Rafael Nadal şi Marc Lopez.

Pentru ediţia 2020 a Jocurilor Olimpice, care va avea loc la Tokyo,  Tecău îşi propune să cucerească aurul, iar pentru asta anunţă că va face echipă cu Simona Halep, la dublu-mixt.

"Vom pregăti această Olimpiadă împreună, cu obiectivul de a câştiga o medalie de aur în proba de dublu-mixt. Cred că am fi foarte puternici împreună. Important e să fim sănătoşi şi să ne vedem de turneele noastre, ca să ne calificăm la Jocurile Olimpice.

Am jucat cu Irina în 2016 şi am fost la un meci de a ne bate pentru o medalie. Cred că putem mai mult. Mi-ar plăcea să fac asta cu Simona, să am această şansă şi să ne pregătim bine şi să ne luptăm pentru o medalie. Ar fi frumos să avem o astfel de amintire", a declarat Tecău.

Simona Halep este încântată să fie partenera lui Horia, mai ales că ambii sunt din Constanţa.

"E constănţean, am mai jucat cu el, a fost numărul 1 la dublu şi mi-e drag de el. Ne înţelegem bine şi cred că vom face echipă bună", a spus liderul mondial al tenisului feminin.

Etichete: simona halep , jo tokyo 2020 , halep wimbledon 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”