Simona Halep s-a impus la Wimbledon 2019

The Sun: "Simona Halep, vârâtă fără voie într-o păcăleală care putea să coste 521 de milioane de lire"

28.07.2019, 12:58
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Simona Halep a avut parte de o surpriză neplăcută marţi seară. Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart de hackeri, care au cerut bani în numele sportivei. The Sun a făcut un calcul: a aflat cât ar fi putut obţine "hoţii informatici" dacă urmăritorii campioanei noastre ar fi căzut în capcană.

Marea noastră campioană a devenit o vedetă de talie mondială, astfel că tot ce ţine de ea creează interes. Astfel, englezii au scris astăzi despre ce s-a întâmplat cu pagina de Instagram a constănţencei. Mai mult, aceştia au calculat prejudiciul total pe care hackerii puteau să îl creeze în rândul urmăritorilor româncei.

"Campioana de la Wimbledon, vârâtă fără voie într-o păcăleală care putea să coste 521 de milioane de lire", titrează The Sun, care apoi povesteşte ce s-a întâmplat la mijlocul acestei săptămâni.

"Hackerii au pus mâna pe contul de Instagram al Simonei Halep, învingătoarea de la Wimbledon, cerându-le urmăritorilor româncei să trimită bani, în numele sportivei. Dacă cei 1,3 milioane de follweri ar fi căzut în plasă şi ar fi transferat bani, hackerii s-ar fi ales cu o sumă totală de 521 de milioane de lire", notează The Sun.

Pagina de Instagram a Simonei Halep, "victima" hackerilor

Cei 1.300.000 de urmăritori ai Simonei Halep pe cunoscuta reţea de socializare au avut surpriza să vadă două mesaje ciudate. În ele, Simona Halep "cerea" bani, doar că totul era doar o farsă, după ce contul său a căzut victima hackerilor.

"Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos", au fost mesajele apărute și șterse de pe contul Simonei.

Postările au fost rapid şterse, dar la ceva timp, chiar înainte de miezul nopţii, hackerii au "recidivat". Ei au postat mai multe reclame pe story-ul campioanei, dar şi un concurs imaginar, în care Simo şi-ar fi răsplătit cei mai loiali fani.

Etichete: simona halep , simona halep wimbledon , halep instagram


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Un băiat de 10 ani, din Texas, a mărturisit că a folosit arma bunicului său pentru a împușca mortal un bărbat care dormea, în 2022, cu o săptămână înainte de a împlini 8 ani, a anuțat Biroul Șerifului din Gonzales County citat de CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Video Exclusiv ”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”

Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”

Foto Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat

Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Gigi Becali ar refuza să ofere o primă pentru titlu?”. Elias Charalambous a rostit doar trei cuvinte

Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”

”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent

Trei cluburi uriașe din Europa sunt gata să transfere un titular de la Real Madrid

Citeşte şi

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”

PEROZO femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOWArnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"

Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât" citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”