Video Zi neagră pentru Buzărnescu, la BRD Bucharest Open. A ratat ambele finale, la simplu şi la dublu

21.07.2018, 20:50
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Putea fi o finală 100% românească la dublu, la BRD Bucharest Open, dar Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru au ratat calificarea în ultimul act.

A fost o zi neagră pentru Mihaela Buzărnescu la BRD Bucharest Open. După ce a pierdut în semifinale la simplu, a cedat şi la dublu.

Într-un meci întrerupt de ploaie, alături de Raluca Olaru, Buzărnescu n-a putut trece de perechea Danka Kovic - Maryna Zanevska. Dublul muntenegreano-belgian s-a calificat în finală cu scorul de 6-4, 6-1.

În schimb, Irina Begu e la un pas de păstrarea trofeului probei de dublu la BRD Bucharest Open.

Împreună cu Andreea Mitu, Begu le-a învins în semifinale pe Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian.

Meciul pentru trofeul la dublu este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 14:30.


Update (ora 21:00): Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska 4-6, 1-6. Zi neagră pentru Mihael Buzărnescu. După ce a ratat finala de simplu la BRD Bucharest Open, nu a reuşit calificarea în ultimul act nici la dublu. Miki şi partenera ei, Raluca Olaru, au pierdut clar în faţa perechii Danka Kovinic (Muntengeru) / Maryna Zanevska (Belgia). 

Update (ora 20:48): Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska 4-6, 1-3. Buzărnescu și Olaru au început prost setul secund, iar adversarele au reușit breakul și conduc cu 3-1.

Update (ora 20:33): Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska 4-6. Româncele se pierd cu firea și fac greșeală după greșeală, își pierd propriul serviciu, iar Kovinic și Zanevska își adjudecă primul set, după un început spectaculos al Mihaelei și Ralucăi. La finalul setului, nervii Mihaelei au cedat din nou, însă jucătoarea de 30 de ani s-a abținut să izbească racheta de pământ, ci doar a aruncat-o din mână.

Update (ora 20:10): Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska 3-2. Kovinic și Zanevska revin și câștigă două game-uri la rând.

Update (ora 20:00): S-a reluat meciul Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska, după o ploaie scurtă, dar intensă. Româncele conduc acum cu 3-0.

Update (ora 18:49): Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska 2-0. Româncele își mai adjudecă un game, dar meciul e întrerupt din cauza ploii.

Update (ora 18:44): Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska 1-0. Început în forță pentru perechea din România, care a reușit breakul chiar din primul game.

Update (ora 18:40): Începe meciul Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru - Danka Kovinic / Maryna Zanevska.


VIDEO BRD Bucharest Open | După ce a jucat în semifinalele probei de simplu, Mihaela Buzărnescu va disputa și semifinala probei de dublu de la BRD Bucharest Open, la nici o oră și jumătate distanță.

Astfel, Perechea Mihaela Buzărnescu / Raluca Olaru, care e principala favorită a turneului, va întâlni cuplul Danka Kovinic (Muntenegru) / Maryna Zanevska (Belgia). Dacă vor ajunge în finală, Buzărnescu și Olaru se vor duela cu alte românce, Irina Begu şi Andreea Mitu, care au trecut de româncele Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse, scor 6-4, 3-6, 10-6.

Pentru Irina Begu este a doua finală de dublu consecutivă la BRD Bucharest Open, după ce anul trecut, când a făcut pereche cu Raluca Olaru, a reuşit să câştige trofeul.

Prin calificarea în finală Irina Begu şi Andreea Mitu şi-au asigurat suma de 6.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, în timp ce perechea Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse va încasa 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA.

Etichete: mihaela buzărnescu , raluca olaru , brd bucharest open , program brd bucharest open , buzarnescu olaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 1-0, ACUM, Digi Sport 1. David Miculescu a deschis scorul pe Arena Națională!

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”