Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Galeria FCSB-ului are planul făcut pentru derby-ul cu Rapid
Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare
Digi Sport 1 Live
Acum
etapa 9 Superliga: Dinamo-UTA Arad
Play-Out
Hermannstadt Hermannstadt
1 - 1
Rapid Rapid
Du 01.10.2023 18:00

Hermannstadt - Rapid 1-1. Remiză spectaculoasă la Sibiu! Ocazii uriașe pe final

01.10.2023, 20:00

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Hermannstadt a obținut o remiză pe teren propriu în compania Rapidului, scor 1-1, în etapa a 11-a din SuperLiga României.

În clasamentul SuperLigii României, Rapid ocupă locul trei, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt trece pe a cincea poziție, cu 15 puncte.

Hermannstadt - Rapid 1-1. Giuleștenii obțin doar un punct la Sibiu

Giuleștenii au deschis scorul încă din minutul 3, după o construcție frumoasă și o centrare bună a lui Braun din partea dreaptă. Ioniță a reluat cu capul și a deschis scorul.

Bucureștenii au pus în pericol poarta adversă și în minutul 16, când Rrahmani a reluat cu capul peste poartă la o centrare a lui Petrila.

Hermannstadt a dat replica un minut mai târziu, la un șut al lui Balaure, care a trecut pe lângă poartă. Apoi, Paraschiv a fost aproape să înscrie cu capul, iar Balaure a șutat periculos câteva minute mai târziu.

Pe finalul primei reprize, Alhassan a reușit să îl învingă pe Moldovan, dar golul său a fost anulat pentru ofsaid.

După pauză, sibienii au reușit să restabilească egalitatea, prin Găman, care a apărut bine la o respingere greșită a lui Moldovan.

Pe final, partida s-a aprins și ambele echipe au irosit șanse importante de gol. Papeau a nimerit bara transversală în minutul 90, după un corner executat de Cîrjan, iar Jipa putea marca la ultima fază, dar Moldovan a avut o intervenție spectaculoasă.

VIDEO Rezumatul partidei Hermannstadt - Rapid 1-1


Hermannstadt nu a mai cunoscut eșecul de la începutul lunii august, atunci când elevii lui Măldărășanu cedau pe terenul Universității Craiova, scor 0-1. De atunci, sibienii au înregistrat cinci remize și o victorie, iar în momentul de față ocupă locul 6 în clasament, cu 14 puncte acumulate în 10 meciuri jucate.

De cealaltă parte, Rapid traversează un moment foarte bun. Formația lui Bergodi are cinci victorii în ultimele șase meciuri, timp în care giuleștenii au marcat 18 goluri. Trupa de la Podul Grant ocupă locul 3 în clasament, cu 18 puncte acumulate, însă poate urca pe poziția secundă, în cazul unui succes la Sibiu.

Declarațiile lui Marius Măldărășanu, înainte de FC Hermannstadt - Rapid

”Măldă” a evoluat ca jucător pentru Rapid în peste 200 de meciuri, însă acum vrea să își învingă fosta echipă. Antrenorul sibienilor îl cunoaște foarte bine pe Cristiano Bergodi și vrea să oprească parcursul excelent al giuleștenilor.

”Am mai fost adversar, am făcut rezultate bune. Îmi doresc victoria indiferent că Rapid este în sufletul meu. E normal, am jucat 10 ani acolo, am câștigat 9 trofee. Nu am cum să nu simt ceva pentru aceste echipe la care am jucat. Ne dorim să câștigăm, cu mentalitatea asta trebuie să intrăm la fiecare meci. La final tragem linie dacă suntem mulțumiți. Este al 5-lea meci în două săptămâni. Mă bucur că am gestionat bine toată această perioadă. Asta le-am spus băieților înainte de antrenament.

Oricât am vrea să gestionăm momentele astea depindem de profesionalismul lor și au dovedit că sunt profesioniști. Știu să refacă între antrenamente, între meciuri, pentru că mai sunt două meciuri. Rapid a jucat bine și anul trecut cu Adi (n.r. Mutu). Într-adevăr, erau foarte bine organizați din punct de vedere defensiv. Au suferit în anumite momente.

Așteptările sunt mari acolo indiferent de obiectiv. Suporterii vor mai mult, iar tu ca antrenor sau jucător trebuie să îți dorești. Pe Bergodi îl știu pentru că l-am avut antrenor. Știu ce fotbal juca și când antrena Sepsi. Echipa arată bine, dar și noi arătăm destul de bine. Suntem pe un trend ascendent cu rezultate pozitive. Moralul jucătorilor este bun. O să iasă un meci frumos!”, a declarat Marius Măldărășanu la conferința de presă.

Cristiano Bergodi a prefațat meciul FC Hermannstadt - Rapid

După victoria de la Botoșani, scor 3-1, din Cupa României, al șaselea meci la rând fără înfrângere, pentru Rapid urmează o nouă deplasare, la Sibiu.

Cristiano Bergodi are un singur gând: vrea toate cele trei puncte din confruntarea cu echipa lui Marius Măldărășanu. Chiar dacă giuleștenii au un parcurs excelent, antrenorul italian vrea ca elevii săi să trateze cu seriozitate meciul cu sibienii.

”Îmi place ce stil de joc are Măldărășanu. Îl cunosc. Nu știu dacă va fi un avantaj pentru că nu jucăm noi, antrenorii. Și ei ne-au analizat și au informații bune. Mi-a plăcut mult cum au jucat băieții în meciul din Cupă. E importantă rotația. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut. Sperăm că vom obține trei puncte.

Vreau să ne focusăm pe ce avem de făcut. Am lucrat bine. Acum sperăm că putem obține maxim. Am un lot foarte valoros și unit. Asta mă bucură. Ar fi super dacă am reuși să câștigăm. Echipele sunt grele în SuperLigă. Dar, după cum s-au comportat, sunt șanse. A fost o surpriză plăcută la Botoșani.

Eu cred că putem juca și mai bine. Facem câteva greșeli, dar asta e chestie de antrenamente. Nu e ușor să ajungi sus. E important să fim umili și modești. Dacă suntem aroganți și credem că am câștigat meciul dinainte, fotbalul te pedepsește!”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Hermannstadt Hermannstadt
Rapid Rapid
  • 90+6 final
    Final meci
  • 90+5 oc
    Ocazie Hermannstadt

    Jipa pătrunde în careu după o eroare în defensiva Rapidului, șutează, însă Moldovan are o intervenție foarte bună și respinge cu piciorul.

  • 90+1 s
    Schimbare Hermannstadt

    Paraschiv este înlocuit cu Biceanu.

  • 90+1 cg
    Cartonaş galben Rapid

    Pănoiu este avertizat.

  • 90 oc
    Ocazie Rapid

    Cîrjan centrează din corner, balonul este respins și ajunge la Papeau, care șutează puternic în bara transversală.

  • 85 oc
    Ocazie Rapid

    Oaidă șutează din afara careului, însă nu prinde spațiul porții lui Căbuz.

  • 80 oc
    Ocazie Hermannstadt

    Borza greșește la o respingere, iar balonul ajunge la Oroian, care pătrunde în careu și șutează în blocajul unui adversar, mingea ajunge la Medina, care șutează slab.

  • 79 s
    Schimbare Hermannstadt

    Neguț este înlocuit cu Fonseca.

  • 73 cg
    Cartonaş galben Rapid

    Rrahmani este avertizat.

  • 70 s
    Schimbare Rapid

    Petrila este înlocuit cu Papeau.

  • 70 s
    Schimbare Hermannstadt

    Balaure este înlocuit cu Oroian.

  • 70 s
    Schimbare Hermannstadt

    Bucuroiu este înlocuit cu Jipa.

  • 65 s
    Schimbare Rapid

    Albu este înlocuit cu Oaidă.

  • 59 s
    Schimbare Rapid

    Ioniță este înlocuit cu Cîrjan.

  • 59 s
    Schimbare Rapid

    Funsho este înlocuit cu Pănoiu.

  • 55 g
    Gol Hermannstadt

    Butean șutează de la marginea careului, Moldovan respinge în față, iar Găman ajunge primul la balon și trimite în plasă.

  • 46 s
    Schimbare Rapid

    Emmers este înlocuit cu Kait.

  • 46 sr2
    Start repriza 2
  • 45+5 fr1
    Final repriza 1
  • 45+4 cg
    Cartonaş galben Hermannstadt

    Balaure este avertizat pentru proteste.

  • 45+3 fm
    Fază meci

    Alhassan înscrie pe finalul reprize, dar reușita sa este anulată pentru ofsaid.

  • 43 cg
    Cartonaş galben Hermannstadt

    Mino Sota este avertizat.

  • 42 oc
    Ocazie Hermannstadt

    Balaure centrează din flancul drept, Paraschiv preia pe piept în centrul careului și încearcă un șut în forță, dar balonul este deviat și iese în afara terenului.

  • 36 oc
    Ocazie Hermannstadt

    Paraschiv primește balonul în careul giuleștenilor, întoarce și scoate pentru șutul lui Balaure, care trece puțin pe lângă poartă.

  • 27 oc
    Ocazie Hermannstadt

    Medina centrează de pe partea dreaptă, iar Paraschiv deviază cu capul, însă balonul trece puțin pe lângă poarta giuleștenilor.

  • 17 oc
    Ocazie Hermannstadt

    Balaure primește balonul în interiorul careului și încearcă șutul cu stângul, dar trimite imprecis.

  • 16 oc
    Ocazie Rapid

    Petrila centrează din lovitură liberă, iar Rrahmani reia cu capul peste poarta sibienilor.

  • 3 g
    Gol Rapid

    După o fază frumoasă construită de giuleșteni, Braun centrează în careul advers, de unde Ioniță reia cu capul și deschide scorul.

  • 1 sr1
    Start repriza 1
Szabolcs Kovacs
Szabolcs Kovacs
Ferencz Tunyogi
Stelian Slabu
teren fotbal
C. Cabuz
P. Medina
M. Gaman
I. Stoica
M. Butean
C. Negut
S. Mino
B. Alhassan
S. Balaure
C. Bucuroiu
D. Paraschiv
V. Mutiu
F. Bejan
A. Murgia
C. Biceanu
A. Oroian
I. Petrescu
A. Jipa
R. Fonseca
G. Iancu
V. Draghia
R. Onea
Hermannstadt Marius Măldărășanu
H. Moldovan
C. Braun
C. Sapunaru
P. Iacob
S. Borza
C. Ionita
A. Albu
X. Emmers
F. Bamgboye
A. Rrahmani
C. Petrila
I. Cristea
M. Kait
S. Panoiu
J. Papeau
C. Cirjan
B. Valle Balonga
R. Oaida
Cristiano Bergodi Rapid

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media