February 25, 2024, Sfantu Gheorghe,Romania, Superliga Season 2023-2024, Stage 27, SEPSI OSK vs FC Universitatea Cluj, Se
Marius Ștefănescu a auzit de suma de 10.000.000€ și a reacționat: ”Dau eu un euro, ca să plec”
florinel-coman
Vești proaste despre Florinel Coman, după ce a ieșit accidentat în minutul 19 al meciului Sepsi - FCSB
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum
Sepsi Sepsi
1 - 2
FCSB FCSB
Lu 03.04.2023 20:30

Sepsi - FCSB 1-2. Charalambous debutează cu dreptul! Roș-albaștrii, la trei puncte de liderul Farul

03.04.2023, 22:28

  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

FCSB s-a impus în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1, în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii României.

În urma acestui rezultat, roș-albaștrii urcă pe locul trei, cu 33 de puncte, la trei lungimi în urma liderului Farul, în timp ce Sepsi rămâne pe ultimul loc, cu doar 21 de puncte.

Sepsi - FCSB 1-2. Roș-albaștrii, la trei puncte de primul loc

Prima repriză a întâlnirii de la Sfântu Gheorghe a fost una extrem de disputată și s-au înscris toate golurile. Încă din al doilea minut al meciului, Florinel Coman a pus în pericol poarta covăsnenilor cu un șut de la distanță.

Covăsnenii au dat replica în minutul 5, când Aganovic a lovit bara după o pătrundere frumoasă în careul lui Târnovanu. Sepsi a deschis scorul la următoarea fază, prin Ștefănescu, care a șutat din interiorul careului. Radunovic a încercat să devieze, dar balonul a ajuns în poarta lui Târnovanu.

Două minute mai târziu, roș-albaștrii au restabilit egalitate, prin Compagno, care a ajuns la un balon în interiorul careului și a marcat cu o execuție inedită.

După o ratare mare a lui Păun, FCSB a trecut în avantaj după reușita superbă a lui Florinel Coman, însă egalitatea putea fi restabilită în minutul 29, la șutul lui Păun.

În repriza secundă, jocul s-a mai domolit, însă covăsnenii puteau înscrie după o erore a lui Radunovic. Ovidiu Popescu și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță în minutul 58.

Șafranko l-a învins pe Târnovanu în minutul 63, însă reușita sa a fost anulată de Sebastian Colțescu pentru ofsaid, în urma analizei VAR.

Târnovanu i-a salvat, însă, pe roș-albaștrii în minutul 79. Portarul roș-albaștrilor a avut o paradă senzațională la șutul lui Papa.

VIDEO Rezumatul partidei Sepsi - FCSB 1-2


Sepsi - FCSB 1-2

Sepsi a început cu un eșec în play-off, scor 1-2 pe terenul liderului Farul. De cealaltă parte, FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, însă bucureștenii speră să profite de rezultatele din această rundă și să acumuleze 33 de puncte, cu 3 mai puțin decât ocupanta primei poziții.

  • Sepsi și FCSB se întâlnesc din nou după trei săptămâni. La jumătatea lunii februarie, roș-albaștrii se impuneau cu scorul de 1-0, pe Arena Națională

Duelul de la Sf. Gheorghe va fi primul pentru Elias Charalambous pe banca FCSB-ului. Tehnicianul cipriot a sosit zilele trecute la clubul patronat de Gigi Becali, însă nu va putea conta pe Octavian Popescu la acest meci, după ce decarul roș-albaștrilor s-a accidentat în timpul duelului cu Belarus, din campania de calificare la EURO 2024.

Ce a spus Elias Charalambous, înaintea meciului cu Sepsi

Înaintea partidei cu Sepsi din campionat, Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns pe lista echipei finanțate de Gigi Becali (64 de ani). Tehnicianul a prefațat și duelul cu covăsnenii.

”Acum câteva săptămâni a fost un interes. Înainte de a aduce un antrenor, a numi pe cineva, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Am lucrat cu antrenori mari, Fernando Santos. Am luat ce a fost mai bun de la antrenorii care m-au pregătit. Filosofia mea este tranziția rapidă.

E un băiat grozav (n.r Mihai Pintilii). Este o echipă foarte bună, cu atmosferă bună. Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile. Îmi place să muncesc cu staff-ul.

Îmi place să știu totul. Am văzut multe meciuri. Lupta pentru titlu este strânsă. Am văzut câteva meciuri. Toată lumea trebuie să improvizeze.

Meciul nostru de mâine e important. Apoi ne vom concentra pe următorul joc. O echipă bună (n.r. Sepsi), cu fani. Toate echipele din play-off sunt dificile. I-am studiat. Trebuie să luăm cele trei puncte. Sunt încântat”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Sepsi Sepsi
FCSB FCSB
  • 90+7 final
    Final meci
  • 90+2 cg
    Cartonaş galben Sepsi

    Gheorghe este avertizat.

  • 82 s
    Schimbare FCSB

    Coman este înlocuit cu Crețu.

  • 81 s
    Schimbare Sepsi

    Ștefănescu este înlocuit cu Gheorghe.

  • 79 oc
    Ocazie Sepsi

    Aganovic îi pasează în careu lui Rondon, acesta scoate în spate pentru șutul lui Papa, însă Târnovanu are o intervenție perfectă și respinge.

  • 77 s
    Schimbare FCSB

    Șut este înlocuit cu Cristea.

  • 67 s
    Schimbare Sepsi

    Tudorie este înlocuit cu Rondon.

  • 64 s
    Schimbare Sepsi

    Rodriguez este înlocuit cu Papa.

  • 63 fm
    Fază meci Sepsi

    Dumitrescu centrează din partea stângă, Aganovic șutează, balonul este respins la Șafranko, care înscrie. Golul este anulat pe motiv de ofsaid.

  • 58 oc
    Ocazie FCSB

    Ovidiu Popescu șutează puternic cu stângul de la marginea careului, însă este blocat de Jonathan Rodriguez.

  • 51 oc
    Ocazie Sepsi

    După o eroare a lui Radunovic, Ștefănescu centrează din apropierea porții, însă Tudorie nu reușește să finalizeze.

  • 46 s
    Schimbare FCSB

    Edjouma este înlocuit cu Ovidiu Popescu.

  • 46 s
    Schimbare FCSB

    Cordea este înlocuit cu Miculescu.

  • 46 sr2
    Start repriza 2
  • 45+3 fr1
    Final repriza 1
  • 45 fm
    Fază meci

    După un fault al lui Tamm asupra lui Tudorie, Colțescu decide să nu acorde lovitură liberă pentru covăsneni, spre nemulțumirea acestora.

  • 29 oc
    Ocazie Sepsi

    Târnovanu are o intervenție superbă la șutul în forță al lui Păun.

  • 21 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Coman este avertizat.

  • 19 g
    Gol FCSB

    Coman combină frumos cu Radunovic, pătrunde în careu și expediază un șut frumos cu dreptul, fără șansă pentru Niczuly.

  • 18 oc
    Ocazie Sepsi

    După un contraatac al covăsnenilor, Dimitrov centrează în mijlocul careului, balonul ajunge la Păun, care șutează mult peste poartă.

  • 8 g
    Gol FCSB

    Darius Olaru șutează de la distanță, balonul este deviat, dar Compagno reușește să îl învingă pe Niczuly cu o execuție spectaculoasă.

  • 6 g
    Gol Sepsi

    Ștefănescu șutează cu stângul din interiorul careului, balonul este deviat de Radunovic și ajunge în poarta lui Târnovanu.

  • 5 oc
    Ocazie Sepsi

    Aganovic ajunge la un balon lung, pătrunde în careu și șutează spre poarta lui Târnovanu, mingea este deviată și lovește bara.

  • 2 oc
    Ocazie FCSB

    Coman șutează de la distanță cu dreptul, dar mingea ajunge în brațele lui Niczuly.

  • 1 sr1
    Start repriza 1
Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu
Ciprian Dansa
Daniel Mitruți
teren fotbal
R. Niczuly
R. Dimitrov
B. Ninaj
M. Balasa
A. Dumitrescu
A. Aganovic
Nicolae Ionuț Paun
J. Rodriguez
P. Safranko
A. Tudorie
M. Stefanescu
R. Began
R. Ispas
D. Ciobotariu
M. Tamas
E. Papa
F. Junior
I. Gheorghe
A. Achahbar
M. Rondon
A. Vlad
V. Cretu
Sepsi Cristiano Bergodi
S. Tarnovanu
D. Sorescu
J. Dawa Tchakonte
J. Tamm
R. Radunovic
D. Olaru
A. Sut
M. Edjouma
A. Cordea
A. Compagno
F. Coman
D. Miculescu
I. Cristea
O. Popescu
B. Nikolov
R. Oaida
Grigoras Pantea
E. Radaslavescu
Elias Charalambous FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media