gigi becali1
Exclusiv Jucătorul care ”l-a dat pe spate” pe Gigi Becali în Sepsi - FCSB: ”Asta vreau să fie”
olaru
Exclusiv Faza la care Gigi Becali a cerut penalty în Sepsi - FCSB 2-2: ”Uite talpa!” / ”Atunci când mai e fault?”
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum
U Craiova 1948 U Craiova 1948
0 - 1
FCSB FCSB
Sb 18.09.2021 21:00

U Craiova 1948 - FCSB 0-1. Budescu a debutat la "roș-albaștri", care sunt la a doua victorie consecutivă

18.09.2021, 22:00

  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

După 6-0 în derby-ul cu Dinamo, FCSB a legat a doua victorie la rând, însă a făcut-o greu pe terenul nou-promovatei U Craiova 1948, scor 1-0, în etapa a noua.

U Craiova 1948 - FCSB 0-1

Meciul a început slab, iar în prima repriză, FCSB a avut două ocazii, însă nu prea mari: mai întâi, Cordea a preluat greșit o minge, iar apoi același Cordea a șutat cu efect, spre vinclu, dar portarul a parat.

După o oră de joc, FCSB a primit penalty la un duel dintre Diallo și Crețu, iar Keșeru a transformat lovitura de pedeapsă. Oltenii au avut primul șut pe poartă abia în minutul 68, dar execuția lui Albu, de la 35 de metri, a fost reținută de Vlad.

U Craiova 1948 - FCSB 0-1. Budescu a debutat la roș-albaștri

Budescu a debutat și el în minutul 77 iar peste 11 minute nu l-a putut învinge pe Mogoșanu. Peste câteva secunde, același Budescu i-a așezxat mingea pe cap lui Olaru, care nu a nimerit poarta. În prelungiri, la ultima fază, craiovenii au fost aproape de gol, dar lui Vieira nu a ajuns la o minge pe care scria gol.

U Craiova 1948 - FCSB s-a termiant 1-1, iar oltenii au bifat patru meciuri la rând fără victorie.

VIDEO cu rezumatul meciului U Craiova 1948 - FCSB 0-1:


Știrea inițială:

Capul de afiș al etapei 9 din Liga 1, dueul dintre U Craiova 1948 și FCSB, se dispută de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și se anunță extrem de atractiv.

Roș-albaștrii vin după succesul antologic repurtat în fața rivalilor de-o viață, scor 6-0 cu Dinamo, în timp ce oltenii lui Adi Mutu vor să întrerupă seria celor patru meciuri fără victorie.

U Craiova 1948 - FCSB LIVE VIDEO, 20:00, Digi Sport 1 | Formațiile probabile

Adi Mutu nu se poate baza pe tot ce are mai bun. Asamoah, Bauza și Achim sunt în continuare accidentați, dar, chiar și așa, antrenorul mizează pe ambiția fotbaliștilor săi. De partea cealaltă, marea noutate a roș-albaștrilor este Constantin Budescu.

Mijlocașul și-a revenit după ce a fost mușcat de un păianjen și, chiar dacă nu este la zi cu pregătirea fizică, are șanse de a juca în meciul de azi.

  1. U Craiova 1948 - FCSB, din etapa 9 a Ligii 1, care se va juca în Bănie, este diseară ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20.00 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

U Craiova 1948: Mogoșanu - R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Van Durmen, C. Albu, Baeten - Marquet, Compagno, Sidibe

Rezerve: D. Popa - L. Paramatti, Vieira, C. Bălan, V. Pop, Raicea, Bușu, Gajic, Ondaan
Absenți: Asamoah, Vl. Achim, Bauza (accidentați)
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Al. Vlad - V. Crețu, Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, I. Cristea, Oct. Popescu - Cordea, Keșeru, V. Gheorghe

Rezerve: Straton - Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, S. Șerban
Absenți: Panțâru, Fl. Coman, Fl. Tănase (accidentați)
Antrenor: Edi Iordănescu

U Craiova 1948 - FCSB LIVE VIDEO, 20:00, Digi Sport 1 | Reacția lui Edi Iordănescu legată de eventuala demitere a lui Adi Mutu

Iuliu Mureșan a anunțat, în exclusivitate pentru Digi Sport, că Sorin Colceag va fi noul ”principal” al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare. Edi Iordănescu nu-și dorește ca și oltenii să anunțe un nou tehnician după partida de sâmbătă seară, deși nu concepe decât victoria.

”Eu nu lucrez să schimb antrenori. Nu mă compar cu nimeni, nu fac comparații, n-am făcut-o niciodată. Nu mă consider cu nimic mai inferior, cu nimic superior, poate mă consider doar diferit”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Tehnicianul roș-albaștrilor a avut un mesaj și pentru fostul antrenor al celor de la Dinamo. În plus, Edi Iordănescu e convins că Mutu va avea parte de o carieră importantă în față.

”Pe mine mă interesează punctele, nu ce se întâmplă pe băncile adversarilor. Îmi pare rău pentru Dario. Nu cred că e în pericol Adi Mutu! Adi este un antrenor foarte preocupat, știu ce vorbesc, îi văd un viitor strălucit”, a mai spus Iordănescu jr. 

U Craiova 1948 - FCSB LIVE VIDEO, 20:00, Digi Sport 1 | A fost delegat arbitrul care l-a înfuriat teribil pe Gigi Becali

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la această partidă pe Iulian Călin (Ștefănești), care va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram (București) și Romică Bîrdeș (Pitești). Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie (București), în timp ce observator a fost desemnat Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Iulian Călin este arbitrul care a provocat una dintre cele mai dure reacții ale lui Gigi Becali din perioada recentă. Centralul din județul Argeș a condus duelul Sepsi - FCSB 1-1, din ultima etapă a sezonului regulat 2020/2021, iar finanțatorul bucureștenilor l-a atacat dur pe arbitru după meci.

"Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.r. - Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu.

Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.r. - cei de la CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu. Crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa a vrut el atunci cu Camora? Nu, dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil", spunea Becali, în luna aprilie, pentru digisport.ro.

FCSB a pierdut o singură dată în cele 14 partide arbitrate de Iulian Călin. S-a întâmplat la chiar ultimul joc condus de centralul de 34 de ani, cel cu Universitatea Craiova, din play-off-ul sezonului trecut, scor 0-1. În rest, FCSB a înregistrat opt victorii și cinci remize.

U Craiova 1948 - FCSB LIVE VIDEO, 20:00, Digi Sport 1 | Gigi Becali: "N-o să ne fie ușor, dar tot noi vom câștiga"

Echipele patronate de Gigi Becali și Adrian Mititelu se vor duela din nou în Liga 1, după o pauză de 10 ani și jumătate, iar finanțatorul de la FCSB îl felicită pe omologul său pentru că a reușit să aducă echipa în Liga 1.

"Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declarații, dar dacă e vorba de Mititelu vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiție foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are și acum. Stăteam ore în șir cu el la telefon și tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns și la închisoare. Însă, v-am spus și la începutul campionatului, că lui Mititelu îi trebuie bani mulți că să își facă o echipă puternică de Liga 1 și să mă bată pe mine. La fel de greu o să îi fie și cu Rotaru. Și el are echipa bună.

Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poți emite pretenții la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroși. Nu joacă Mutu pe teren la Craiova. Suntem clar favoriți în meciul direct, iar cine nu recunoaște acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie ușor în Bănie, tot noi vom câștiga", a declarat Gigi Becali, pentru editie.ro.

U Craiova 1948 U Craiova 1948
FCSB FCSB
  • 90+4 oc oc

    Ocazie mare Craiova. După o centrare din lovitură liberă, Compagno trimite cu capul, iar lui Vieira îi lipsește extrem de puțin pentru a împinge mingea în poartă, la ultima fază a meciului.

  • 90+1 cg cg

    Andrei Vlad primește cartonaș galben.

  • 90 s s

    Oaidă intră în locul lui Cordea.

  • 89 oc oc

    Ocazie FCSB. Budescu centrează pentru Olaru, care trimite cu capul pe lângă poartă din poziție ideală.

  • 88 oc oc

    Ocazie FCSB. După o degajare a lui Vlad, Ianis Stoica îi așează mingea lui Budescu, care șutează din prima, dar portarul reține.

  • 77 s s

    Budescu intră în locul lui Keșeru.

  • 75 s s

    Vieira intră în locul lui Ondaan.

  • 73 cg cg

    Iulian Cristea primește cartonaș galben.

  • 68 oc oc

    Ocazie Craiova. Albu șutează de la peste 35 de metri, dar Vlad reține.

  • 66 s s

    Iulian Cristea intră în locul li Octavian Popescu.

     

  • 66 s s

    Ianis Stoica intră în locul lui Vali Gheorghe.

  • 65 s s

    Compagno intră în locul lui Bălan.

  • 65 s s

    Raicea intră în locul lui Sidibe.

  • 63 cg cg

    Sidibe primește cartonaș galben.

  • 61 gp gp

    GOL FCSB! Keșeru transformă lovitura de pedeapsă.

  • 60 p p

    Penalty pentru FCSB la intervenția lui Diallo asupra lui Crețu.

  • 55 cg cg

    Asamoah primește cartonaș galben.

  • 52 cg cg

    Octavian Popescu primește cartonaș galben.

  • 46 sr2

    Începe repriza a doua.

  • 45+1 fr1

    La pauză, U Craiova 1948- FCSB 0-0.

  • 22 cg cg

    Negru primește cartonaș galben.

  • 16 oc oc

    Ocazie FCSB. Radunovic centrează în careu, Bușu ratează intervenția și mingea ajunge la Cordea, care driblează scurt și șutează spre vinclu, dar Mogoșanu apără spectaculos.

  • 10 oc oc

    Ocazie FCSB. Radunovic centrează în careu, dar Cordea e neatent și preia greșit.

  • 1 sr1

    Începe meciiul.

Iulian Călin
Iulian Călin
Valentin Avram și Rmică Bîrdeș
teren fotbal
S. Mogoșanu
R. Negru
B. Diallo
D. Kovačić
S. Bușu
S. Asamoah
C. Albu
F. Marquet
T. Ondaan
C. Bălan
S. Sidibe
R. Popa
L. Paramatti
M. Gajić
J. Bauza
B. Van Durmen
V. Pop
A. Raicea
Hugo Vieira
A. Compagno
C. Straton
D. Haruţ
U Craiova 1948 Adrian Mutu
A. Vlad
V. Crețu
Paulo Vinicius
A. Miron
R. Radunović
D. Olaru
O. Popescu
O. Popescu
A. Cordea
C. Keșerü
V. Gheorghe
A. Şut
C. Budescu
I. Dumiter
I. Cristea
I. Stoica
R. Oaidă
P. Cocu
Edi Iordănescu FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media