gica hagiiu
Exclusiv Hagi a spus cine vrea să câștige duelul FCSB-Sepsi: ”200%, o să mă bucur”. Ce l-a enervat după victoria cu Rapid
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Exclusiv A văzut prestația cu CFR Cluj și a tras concluzia. Ce-i lipsește Universității Craiova pentru a se bate la titlu
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-0. Oltenii lui Reghecampf merg în preliminariile Conference League

articol scris de Digi Sport
27.05.2022, 22:26

Universitatea Craiova a învins la baraj FC Botoșani cu scorul de 2-0 și va evolua în preliminariile ediției din sezonul 2022/2023 din Conference League.

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC BOTOSANI, BARAJ EUROPA CONFERENCE LEAGUE (27.05.2022)
Universitatea Craiova va evolua în preliminariile Conference League / Foto: Sport Pictures
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-0. Oltenii lui Reghecampf merg în preliminariile Conference League

Oltenii puteau înscrie încă din startul partidei, când Andrei Ivan i-a pasat foarte bine în fața porții lui Koljic care nu a reușit să îl învingă pe Pap.

Moldovenii au replicat prin ocazia lui Jaja. Acesta a trecut de defensiva oltenilor, l-a depășit pe Pigliacelli, însă nu a reușit să finalizeze în poarta goală. A centrat, dar Pigliacelli a reușit să îndepărteze balonul.

În minutul 9, Andrei Ivan a expediat o centrare foarte bună în interiorul careului lui Pap, dar Gustavo nu a reușit să înscrie.

Oltenii au deschis scorul în minutul 26 prin Koljic după o fază superbă construită de ofensiva echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf. Ivan i-a pasat în careu lui Gustavo, acesta a prelungit pentru Koljic care a trimis balonul peste Eduard Pap.


Elevii lui Reghecampf puteau dubla avantajul Craiovei când Papp a reluat cu capul peste poartă la centrarea lui Vătăjelu.

Moldovenii au rămas în zece jucători în minutul 62 după eliminarea lui Mihai Roman care l-a lovit pe Paul Papp. Același Papp putea marca în minutul 69. Acesta s-a înălțat la o centrare și a trimis cu capul puțin pe lângă poartă.

Câteva minute mai târziu, Ivan putea înscrie după ce a avansat în flancul stâng și a șutat la poarta lui Pap, dar portarul moldovenilor a reușit să respingă balonul.

Tot Ivan a fost cel care a stabilit scorul final în prelungiri. Acesta a intrat în posesia balonului, a pătruns în interiorul careului și l-a învins pe Pap.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-0

Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-0

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+1: Gool Universitatea Craiova! Andrei Ivan preia balonul în apropierea careului, pătrunde în careu și îl învinge pe Pap.

Min. 75: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ivan avansează în flancul stâng și driblează în fața porții și șutează, dar Pap are o intervenție bună și respinge balonul.

Min. 69: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Papp se înalță și trimite cu capul puțin pe lângă poarta apărată de Pap.

Min. 66: Ocazie pentru FC Botoșani! Braun centrează foarte bine în careul oltenilor, dar Pigliacelli intervine și îndepărtează pericolul.

Min. 62: FC Botoșani rămâne în zece jucători! Mihai Roman este eliminat după ce îl lovește pe Papp.

Min. 55: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Vătăjelu centrează foarte bine, Papp reia cu capul, dar mingea trece peste poartă.

Min. 47: Șansă pentru Universitatea Craiova! Vlădoiu centrează în careu, dar Pap boxează fără mari emoții.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45+3: Finalul primei reprize!

Min. 26: Gool Universitatea Craiova! Ivan îi pasează lui Gustavo în careu, brazilianul prelungește până la Koljic care trimite peste Pap.

Min. 14: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Papp centrează în careul moldovenilor, Vlădoiu trimite cu capul, dar Șeroni intervine bine.

Min. 9: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ivan centrează foarte bine în interiorul careului, dar Gustavo nu reușește să reia în poartă.

Min. 3: Ocazie pentru FC Botoșani! Jaja trece de defensiva oltenilor, îl depășește pe Pigliacelli, dar nu reușește să finalizeze. Acesta centrează, dar mingea este boxată de portarul italian.

Min. 1: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ivan îi pasează în fața porții lui Elvir Koljic, dar atacantul oltenilor nu reușește să îl învingă pe Pap.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Screciu, Papp, Vlădoiu – Mateiu, Crețu – Ivan, Baiaram, Gustavo – Koljic

  • Rezerve: Lazar, Găman, Constantin, Bic, Căpățînă, Nistor, Roguljic, Cîmpanu, Markovic
  • Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC Botoșani: Pap – Țigănașu, Șeroni, Dawa, Braun – Dican, Haruț – Silva, Papa, Santos – Roman

  • Rezerve: Contra, Mailat, Florescu, Patache, Dragu, Lupeta, Petkovski, Croitoru, Tîrcoveanu
  • Antrenor: Marius Croitoru

Miza partidei este uriașă, dar statistica acestui sezon este de partea moldovenilor. Trupa lui Marius Crtoitoru este neînvinsă în acest sezon în fața Craiovei. În precedenta întâlnire din Bănie, din sezonul regulat, FC Botoșani s-a impus cu 2-1, la 1 august 2021. Gustavo a deschis scorul, dar în repriza a doua Ongenda și Papa au marcat golurile victoriei.

În retur, la Botoșani, s-a terminat 2-2. Tot oltenii au deschis scorul prin Koljic, după care Kage și Edjouma au adus gazdele în avantaj. Oltenii au fost salvați de Gustavo, care a egalat și a stabilit scorul final.

Ședință la Universitatea Craiova! Laurențiu Reghecampf și jucătorii ar fi fost amenințați că vor fi dați afară

Mihai Rotaru a chemat adunarea înaintea meciului cu FC Botoșani. Acționarul celor de la Universitatea Craiova a transmis că nu este deloc mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa în acest sezon.

În plus, potrivit Fanatik, Rotaru i-ar fi amenințat cu plecarea atât pe Laurențiu Reghecampf, cât și pe jucători. Acesta le-a condiționat rămânerea la Universitatea Craiova de o victorie la meciul cu FC Botoșani.

Aceeași sursă precizează că Rotaru are deja în minte un nume de antrenor care ar putea prelua gruparea din Bănie în cazul plecării lui Laurențiu Reghecampf. Este vorba despre Mirel Rădoi, fostul selecționer al echipei naționale.

Totuși, pentru a-l aduce pe Rădoi, Rotaru ar trebui să îi rezilieze contractul lui Laurențiu Reghecampf, iar pentru a face acest lucru trebuie să îi plătească antrenorului 300 de mii de euro.

În cazul în care ratează calificarea în cupele europene, Rotaru s-ar putea despărți de Reghecampf fără să îi plătească această sumă antrenorului datorită unei clauze incluse în contractul acestuia.

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf după ce s-a spus că pleacă de la Universitatea Craiova: ”Lucrurile sunt clare!”

În ultima perioadă s-a vehiculat că Laurențiu Reghecampf va pleca la finalul acestui sezon de la Universitatea Craiova, însă tehnicianul a negat vehement acest lucru.

Înaintea meciului cu Farul Constanța, Reghecampf a fost întrebat despre viitorul său, iar antrenorul oltenilor a precizat că mai are un an de contract la echipa din Bănie și că nu are niciun motiv să plece de la Universitatea Craiova.

La noi lucrurile sunt foarte clare. Mai am contract un an de zile. Lucrurile sunt foarte bine definite în contract atât din partea mea, cât și din cealaltă parte. Relația mea cu Mihai Rotaru este una foarte bună, cu președintele și cu toți membrii stafului. Nu există nicio discuție în momentul de față, nu au fost și nici nu vor fi. La noi e simplu.

Când unul dintre noi are un alt drum, este foarte simplu, este stipulat in contract, ne dăm mâna și rămânem prieteni. Relațiile pe care mi le-am construit aici în aproape un an de zile nu le voi uita niciodată”, a transmis Laurențiu Reghecampf.

Ambiții mari la FC Botoșani, pentru sezonul viitor. Valeriu Iftime: ”Vreau să aducem 5-6 jucători”

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, își dorește o campanie de transferuri solidă în această vară, care să transforme gruparea moldavă într-una mai puternică decât cea din sezonul recent încheiat.

Față de startul sezonului, FC Botoșani a pierdut trei jucători titulari: pe Malcom Edjouma (plecat la FCSB), Hervin Ongenda (plecat la Apollon Limassol) și Christopher Braun (care va ajunge la CFR Cluj). 

Marius Croitoru a simțit lipsa primilor doi jucători din plin, în partea a doua a sezonului. Două piese importante din angrenaj au dispărut, iar cei care au trebui să-i înlocuiască nu s-au ridicat la nivelul așteptat. În plus, l-au pierdut și pe Christopher Braun, antamat de CFR încă din iarnă.

Așadar, Valeriu Iftime este dispus să investească în găsirea unor noi jucători de calibrul, cu scopul de a prinde play-off-ul în sezonul 2022/2023. Va merge pe aceeași strategie: jucători liber de contract, ce solicită salarii nu foarte mari, dar care au poftă de joc. 

Au plecat Edjouma, Ongenda, Braun. Eu aş vrea 5-6 jucători să aduc, în general străini. Un decar aş vrea neapărat, dar sunt greu de găsit. Vreau să aduc tot jucători liberi de contract, ca în alţi ani.
Jucătorii care vin aici ştiu că nu plătesc salarii foarte mari, dar le plătesc mereu la timp”, a declarat Valeriu Iftime, conform primasport.ro.

Etichete: laurentiu reghecampf , mihai rotaru , valeriu iftime , baraj conference league , universitatea craiova botosani live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut

Nu au asfalt pe toate străzile, dar primarul le-a plantat palmieri pe marginea drumului. Acesta...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”

Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
sucu varga
Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12
Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Citește și
Exclusiv Marius Șumudică, mesaj pentru un patron din SuperLigă, în vederea EURO 2024
Besiktas v Gaziantep FK - Turkish Super Lig
Marius Șumudică: ”Rotaru mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova va fi Șumudică”
sumudica gaz
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Primul club din SuperLigă care vrea să ia măsuri împotriva lui Cosmin Matei. Scenariul invocat de patron
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ACADEMICA CLINCENI, PLAY OUT LIGA 1 CASA PARIURILOR (30.04.2022)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit