Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Exclusiv Horia Tecău, entuziasmat de revenirea Simonei Halep în echipa României pentru Billie Jean King Cup: ”M-a uimit”
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Video Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6, în semifinale la Birmingham

articol scris de Digi Sport
19.06.2022, 15:24

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a fost învinsă de către brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), scor 3-6, 6-2, 4-6, în semifinalele turneului pe iarbă de la Birmingham, în direct pe Digi Sport 2.

15th June 2022; Edgbaston Priory Club, Edgbaston, Birmingham, United Kingdom; Birmingham Classic Lawn Tennis tournament; Simona Halep (ROU) in her match against Harriet Dart (GBR)
Simona Halep, în turneul de la Birmingham / Foto: Profimedia
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep a primit îngrijiri medicale la finalul primului set

Meciul a durat două ore și 14 minute. Chiar dacă a pierdut, Simona Halep a câștigat mai multe puncte decât adversara (88 vs 87).

Ambele jucătoare au reușit câte șase break-uri, dar brazilianca a părut mai sigură în momentele în care a servit.

La finalul primul set, câștigat de către Beatriz Haddad Maia cu 6-3, Simona Halep a cerut o pauză medicală, pentru a primi îngrijiri la coapsa piciorului drept.

În cele din urmă, după cele trei minute de îngrijiri medicale, Simona Halep a concluzionat că poate continua jocul.


În primul set, românca a căzut de mai multe ori pe gazon, după ce a alunecat pe iarba umedă de la Birmingham. Atât în game-ul trei, cât și în game-ul cinci, Simona a întrebat arbitrul de scaun dacă suprafața de joc este potrivită, având în vedere că alunecă foarte mult.

Norvegianca Julie Kjendlie a întrerupt temporar meciul, apoi a decis că jocul poate continua în condiții optime, spre nemulțumirea Simonei Halep.

Beatriz Haddad Maia, parcurs perfect pe iarbă în 2022

În setul decisiv, Simona Halep a condus cu 3-1, apoi Beatriz Haddad Maia a revenit și a condus cu 4-3. Românca a egalat la patru, dar n-a reușit să concretizeze cu serviciul.

Este prima victorie pentru Beatriz Haddad Maia în confruntările cu Simona Halep, în cea de-a treia încercare.

Beatriz Haddad Maia are un parcurs perfect pe iarbă în acest an: nouă victorii la rând, cu turneu câștigat la Nottingham.

În finala turneului de la Birmingham, Beatriz Haddad Maia va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (33 de ani, locul 54 WTA), care a învins-o pe Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 36 WTA), scor 4-6, 6-1, 7-6 (5).

Pentru calificarea în semifinale la Birmingham, Simona Halep va 110 puncte în clasamentul WTA și 11.000 de dolari.

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6, pe Digi Sport 2, în semifinale la Birmingham

UPDATE 15:23 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6. După un game maraton pe serviciu, brazilianca se impune și obține calificarea în ultimul act la Birmingham.

UPDATE 15:14 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-5. Românca își pierde serviciul, după un punct foarte lung, iar brazilianca va servi pentru câștigarea meciului și calificarea în finală.

UPDATE 14:58 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 3-3. Brazilianca revine, după mai multe lovituri câștigătoare. De această dată, tactica agresivă a dat roade.

UPDATE 14:45 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 3-1. Românca reușește primul break din setul decisiv!

UPDATE 14:35 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 1-1. Ambele jucătoare și-au făcut serviciul în debutul setului trei.

UPDATE 14:29 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2. Simona are o serie excelentă, de patru game-uri la rând, și trimite meciul în decisiv!

UPDATE 14:21 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 4-2. Românca reușește break-ul, după un punct spectaculos care a încântat spectatorii. Este unul dintre cele mai frumoase lovituri ale turneului!

UPDATE 14:13 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 2-2. Ambele jucătoare au avut game-uri dificile cu serviciul, câștigate după egalitate (40-40).

UPDATE 14:00 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 1-0. Românca își face serviciul, fără emoții.

UPDATE 13:57 Simona Halep poate să continue, iar meciul va fi reluat!

UPDATE 13:53 Simona Halep primește îngrijiri medicale, după ce a căzut de mai multe ori pe durata primului set.

UPDATE 13:51 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6. Revenire spectaculoasă pentru sportiva din Brazilia, care câștigă patru game-uri la rând și se impune în primul set, după 43 de minute de joc.

*Beatriz Haddad Maia are opt victorii la rând pe iarbă în acest sezon, câștigând trofeul la Nottingham.

UPDATE 13:43 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-4. Sportiva din Brazilia preia conducerea pentru prima dată în acest meci.

UPDATE 13:36 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-2. Românca reușește break-ul după un game maraton.

UPDATE 13:24 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 2-2. Jucătoarea din Brazilia reușește primul break și echilibrează confruntarea.

UPDATE 13:17 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 2-0. Românca salvează o minge de break, apoi își face serviciul și confirmă debutul bun.

UPDATE 13:12 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 1-0. Break pentru româncă, după ce brazilianca a condus cu 30-0!

UPDATE 13:08 Începe meciul, cu Beatriz Haddad Maia la serviciu!

UPDATE 13:00 Cele două jucătoare au ieșit pe teren! Meciul va începe în aproximativ zece minute.


UPDATE 20:25: Partida dintre cele două se va disputa duminică de la ora 13:00 și va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 2, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

UPDATE 20:25: Finala se dispută tot duminică, nu mai devreme de ora 15:30, în direct la Digi Sport.

Update 16:20 - Organizatorii au decis să anuleze programul de meciuri pentru ziua de sâmbătă, din cauza ploii. Ambele semifinale, cât și finala, vor avea loc duminică, 19 iunie. Se ia în calcul ca cele trei partide să se dispute în sală.

Update 16:00 - Partida a fost amânată din nou din cauza ploii!

Update 14:48 - Partida a fost amânată pentru ora 16:00. La fel și cea a Soranei Cîrstea.

Update 14:32 - Meciul Simonei este programat să se dispute de la ora 15:00, în același timp cu partida disputată de Sorana Cîrstea cu Shuai Zhang, care se va putea vedea pe Digi Sport 3. Ambele meciuri ar urma să se dispute în sală.

Update 13:00 - Meciul dintre cele două jucătoare ar putea fi amânat de organizatori din cauza condițiilor meteo nefavorabile.


Sportiva noastră s-a impus în primul set, după o luptă destul de dură cu 6-4, dar Simona s-a detașat abia spre final. Un moment important al partidei, în care Halep părea a nu fi cu moralul foarte bun, s-a întâmplat la scorul de 4-4, când românca a reușit breakul și a început să facă diferența.

Sportiva din Brazilia, care traversează o formă bună după primul ei titlu din carieră cucerit, tot pe iarbă, la Nottingham, are un palmares negativ în fața sportivei din Constanța.

Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au mai întâlnit până acum de două ori. Simona s-a impus îmsă de fiecare dată, fără să cedeze set. A fost 7-5, 6-3 la Wimbledon 2017 și 6-2, 6-0 la Australian Open 2022.

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia LIVE VIDEO, 15:00, Digi Sport 2 | Reacția Simonei după calificarea în semifinale

Simona Halep a mărturisit că a fost un meci foarte complicat în fața britanicei Katie Boulter, însă a reușit să lupte până la capăt și să se califice în penultimul act al turneului de la Birmingham.

Chiar dacă Wimbledon se apropie, jucătoarea română a transmis că nu se gândește încă la turneul pe care l-a câștigat în 2019 și se concentrează să dea tot ce are mai bun pe iarba de la Birmingham.

În semifinală, românca se va duela cu câștigătoarea partidei dintre Beatriz Haddad Maia și Camila Giorgi, iar campioana de la Roland Garros și Wimbledon a transmis că va urmări cu interes duelul dintre cele două jucătoare.

A fost un meci foarte dificil. nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. Știam că este un adversar greu pe iarbă pentru că are un serviciu puternic. Este o jucătoare solidă. Nu știam cum va veni mingea de la ea. Joacă agresiv, nu este ușor pe iarbă.

Mă gândesc doar la această săptămână, m-am chinuit până să vin aici. Nu mă gândesc încă la Wimbledon, este încă departe. Vreau să termin bine turneul, sa dau tot ce am mai bun. Am un public nemaipomenit aici.

Am văzut un pic la meci, ambele sunt foarte periculoase pe iarbă. Mai întâi mă voi uita și apoi mă voi gândi la meci”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Etichete: simona halep , wta birmingham , beatriz haddad maia , simona halep turnee wta , simona halep beatriz haddad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest

Xabi Alonso a ales-o pe Bayern, dar șefii bavarezilor și-au luat gândul: ”Aproape imposibil”
Bayer 04 Leverkusen v FC Bayern München - Bundesliga
Galerie Foto Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Adrian Mutu ”a răbufnit” înainte de Sepsi - CFR Cluj
mutu sapca
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
simona-halep4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale