vizual 2 digi
(P) Andone, Răducioiu și Craioveanu au oferit același scor corect pentru finala UCL! Stelea, alegere surprinzătoare
240528_Conference_League_Final_DigiSport_1060x636
(P) Olympiacos – Fiorentina: Grecii caută un nou succes istoric după 20 de ani
Das Logo der UEFA Champions League mit dem Spielball. Fussball UEFA Champions League, Achtelfinale Rueckspiel: Real Madr
Au mai rămas 7 locuri! Echipele calificate deja în faza ligii din UEFA Champions League și ce urmează pentru FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!

07.05.2024, 13:49

Marți, de la ora 22:00, Parc des Princes va fi cel mai fierbinte punct din fotbalul european. PSG joacă împotriva Borussiei Dortmund, în returul semifinalelor Ligii Campionilor și speră să întoarcă rezultatul din Germania, 1-0 pentru nemți. La Superbet, partida care va decide prima finalistă a competiției beneficiază de Supercote, Cote mărite și Superpariuri. Descoperă oferta completă pentru PSG – Dortmund și alege-ți favorita!

240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
  • Media: Digi Sport Special, luni, 20:15, DGS 1

  • Fotbal: Germania - Ucraina, luni, 21:45, DGS 1

Echilibru perfect

Meciul din această seară va fi al șaptelea între PSG și Borussia Dortmund. Fiecare s-a impus de câte două ori, iar alte 3 partide directe s-au încheiat la egalitate. În afara meciului tur, cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon și în faza grupelor, unde PSG a câștigat cu 2-0 pe propriul teren, remizând apoi 1-1 la Dortmund. După ce au încheiat pe locul 2 grupa în care lider a fost Borussia, parizienii au trecut în optimi de Real Sociedad și au avut o „dublă” de foc împotriva Barcelonei în sferturile de finală. Învinsă acasă cu 3-2 în tur, PSG a câștigat cu 4-1 în Catalonia, după ce a fost condusă cu 1-0, dar a avut și un om în plus timp de peste 60 de minute.

De cealaltă parte, Dortmund le-a eliminat pe PSV Eindhoven și Atletico Madrid. La fel ca PSG, și nemții au pierdut prima manșă a sferturilor de finală. După 1-2 la Madrid, „galben-negrii” au învins cu 4-2 trupa lui Simeone pe Westfalenstadion. Ajunsă pentru a cincea oară în penultimul act al celei mai importante competiții intercluburi, Borussia are motive să se teamă de returul de la Paris. În 3 din precedentele 4 deplasări din semifinale, nemții au fost învinși. Singura excepție fiind cea de la Manchester, în 1997, an în care au și câștigat singurul trofeu Champions League din palmares. 2.75 este cota Superbet pentru ca echipa lui Edin Terzic să plece neînvinsă de la Paris (pariul X2), în timp ce PSG are cotă 1.65 să se califice în finala de pe Wembley, indiferent dacă rezultatul este obținut în timpul regulamentar sau după prelungiri și eventuale lovituri de departajare.

Semfinalele Ligii Campionilor beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Mbappe, colecționarul de trofee

Aflat la ultimul sezon în tricoul lui PSG, după ce a refuzat prelungirea contractului, Mbappe are șansa de a părăsi Parisul cu 5 trofee. PSG este deja campioană în Ligue 1, este calificată în finala Cupei Franței și este favorită să se califice în ultimul act al Ligii Campionilor. În plus, Mbappe este lider autoritar în clasamentul golgheterilor din campionatul Franței și poate deveni și cel mai bun marcator în UCL. Momentan, starul lui PSG are 8 goluri în această ediție, la egalitate cu Harry Kane. 1.55 este cota pentru o nouă reușită a lui Mbappe în returul cu Dortmund, în timp ce din tabăra nemților, Fullkrug, autorul singurului gol din tur, a primit cotă 3.60 să înscrie din nou.


PSG - Borussia Dortmund se trăiește la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare rețea de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un ieșean și-a dat fiul în judecată și i-a cerut înapoi banii dați pentru facultate după ce a aflat ceva neașteptat
Un ieșean și-a dat fiul în judecată și i-a cerut înapoi banii dați pentru facultate după ce a aflat ceva neașteptat

Un bărbat din Iași și-a dat fiul în judecată, ca să-și recupereze banii pe care i-a dat băiatului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Borussia Dortmund v Real Madrid, Wembley Stadium, London, United Kingdom - 01 Jun 2024
Revoltă în direct după scenele de la finala Champions League: ”Dezastru” / ”E incredibil! Ce rușine”

Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș
Screenshot 2024-06-01 at 15.59.37
Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” au câștigat al 15-lea trofeu Champions League pe Wembley
Ilie Dumitrescu nu a stat pe gânduri după finala UCL: ”Balonul de Aur este deja adjudecat! 100%”. Ancelotti ”l-a aprobat”
Borussia Dortmund v Real Madrid, UEFA Champions League, Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 01 Jun 2024
Kylian Mbappe a semnat: cel mai mare salariu de la Real Madrid! Nu este, însă, cel mai bine plătit din Spania
Paris Saint-Germain's forward Kylian Mbappe celebrates scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Toulouse FC at the Parc des Princes stadium in Paris on May 12, 2024. Photo by Firas Abdullah/ABACAPRESS.COM Credit:
Recomandările redacției
Das Logo der UEFA Champions League mit dem Spielball. Fussball UEFA Champions League, Achtelfinale Rueckspiel: Real Madr
Au mai rămas 7 locuri! Echipele calificate deja în faza ligii din UEFA Champions League și ce urmează pentru FCSB

OUT! Rapid mai dă afară un jucător
CONFERINTA PRESA: NEIL LENNON - ANTRENOR PRINCIPAL RAPID 1923 BUCURESTI (21.05.2024)
Ladislau Boloni a dat declarația serii, după ce a retrogradat cu Metz în Ligue 2
Football Club de Metz v Olympique de Marseille - Ligue 1 Uber Eats
I-au trimis contractul: Marco Reus, așteptat să semneze după ce a pierdut finala UEFA Champions League
Marco Reus 11 (Borussia Dortmund), Borussia Dortmund vs. Real Madrid, Fussball, Champions League, Finale, 01.06.2024 Lon

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media