• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CSM CSU Oradea a învins-o la limită pe BC Timişoara, scor 84-82, pe care a egalat-o la puncte în clasamentul Ligii Naţionale.

Campioana României a avut un început de meci exploziv şi a condus cu 15 la 4, însă bănăţenii au revenit imediat şi au redus diferenţa la două puncte până la finalul primului sfert.

Ambele echipe au marcat câte 20 de puncte în actul secund, dar echipa pregătită de Cristian Achim a reuşit să mărească distanţa cu încă trei puncte înaintea ultimului sfert.

Chiar dacă Adrian Diaz a încheiat jocul cu 18 puncte pentru bănăţeni, CSM CSU Oradea s-a impus cu 84 la 82. Pentru campioni, Sean Barnette şi Bogdan Ţîbîrnă au marcat fiecare 14 puncte. Americanul a oferit şi ratarea partidei, pe contraatac.

”Un meci pe care, sincer, noi ni l-am făcut greu, pentru că nu am jucat la nivelul dorit de noi”, a declarat Cristian Achim, antrenorul celor de la CSM CSU Oradea.

”Este foarte greu să spun ceva după acest meci. Sunt foarte mândru de băieţii mei. Am rămas aproape de ei până la final. Am avut şansa să câştigăm, dar am făcut greşeli în ultimele opt secunde”, a spsus și Nenad Mandic, antrenorul celor de la BC Timișoara.

Până la meciul cu Dinamo, de sâmbătă, CSM CSU Oradea va juca în Liga Campionilor, contra lui Khimik Youzny (Himic), în direct la Digi Sport 3, miercuri, de la 19:30.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

 

sursa foto: facebook/csm oradea