• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

CSU Sibiu a spart gheaţa şi a reuşit prima victorie în faţa clujenilor în acest sezon. Baschetbaliştii antrenaţi de Dan Fleşeriu s-au impus cu 75-67. Pentru echipa lui Mihai Silvăşan, lider în clasament, urmează derby-ul cu Steaua, miercuri, de la ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

CSU Sibiu a câştigat derby-ul Ardealului cu U Cluj, în penultima etapă din faza a doua a campionatului. A fost prima victorie în acest sezon pentru baschetbaliştii lui Dan Fleşeriu în faţa liderului, în cele cinci meciuri disputate.

După un start bun al gazdelor, echipa lui Mihai Silvăşan a preluat controlul şi a încheiat primele două sferturi în avantaj, scor 38-33.

Sibienii au replicat după pauza mare, iar Cooper Williams a restabilit egalitatea - 51-51. Barro a fructificat, însă, una dintre cele două aruncări libere de care a beneficiat, iar clujenii au încheiat sfertul trei cu avantaj minim, scor 52-51.

CSU Sibiu a avut un final de meci aproape perfect. Hardy şi Lalovic au fost de neoprit sub panou, iar gazdele s-au impus cu 75-67.

U Cluj suferă astfel al doilea eşec în Grupa 1-6, dar rămâne lider în campionat. În ultima etapă, echipa lui Mihai Silvăşan va disputa derby-ul cu Steaua, miercuri, de la ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

Foto: csusibiu.ro