• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

CSU Sibiu a spart gheaţa şi a reuşit prima victorie în faţa clujenilor în acest sezon. Baschetbaliştii antrenaţi de Dan Fleşeriu s-au impus cu 75-67. Pentru echipa lui Mihai Silvăşan, lider în clasament, urmează derby-ul cu Steaua, miercuri, de la ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

CSU Sibiu a câştigat derby-ul Ardealului cu U Cluj, în penultima etapă din faza a doua a campionatului. A fost prima victorie în acest sezon pentru baschetbaliştii lui Dan Fleşeriu în faţa liderului, în cele cinci meciuri disputate.

După un start bun al gazdelor, echipa lui Mihai Silvăşan a preluat controlul şi a încheiat primele două sferturi în avantaj, scor 38-33.

Sibienii au replicat după pauza mare, iar Cooper Williams a restabilit egalitatea - 51-51. Barro a fructificat, însă, una dintre cele două aruncări libere de care a beneficiat, iar clujenii au încheiat sfertul trei cu avantaj minim, scor 52-51.

CSU Sibiu a avut un final de meci aproape perfect. Hardy şi Lalovic au fost de neoprit sub panou, iar gazdele s-au impus cu 75-67.

U Cluj suferă astfel al doilea eşec în Grupa 1-6, dar rămâne lider în campionat. În ultima etapă, echipa lui Mihai Silvăşan va disputa derby-ul cu Steaua, miercuri, de la ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

Foto: csusibiu.ro