• Handbal feminin, Champions League: NFH - CSM București (duminică, ora 17:50, Digi Sport 2)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

U Cluj a obținut calificarea în turul doi preliminar din Basketball Champions League: a trecut de AEK Larnaca și pe teren propriu, 67-56.

După un prim sfert terminat la egalitate, 10-10, jucătorii lui Mihai Silvășan, s-au desprins până la pauza mare. A fost 27-17, iar în partea secundă ciprioții au încercat să șteargă impresia lăsată in dubla cu U. La adăpostul victoriei la diferenţă de aproape 30 de puncte din tur, ardelenii au gestionat perfect finalul şi s-au impus cu 67-56.

Filip Adamovic a fost MVP-ul partidei, cu 20 de puncte, iar Ousmane Barro a semnat 12 puncte şi 9 recuperări. U Cluj se va deplasa la începutul săptămânii viitoare în Turcia, pentru turul al doilea. Adversara va fi Muratbey Ușak Sportif, echipă care a încheiat campionatul trecut pe locul 7.

În această fază a competiţiei s-a calificat şi CSM CSU Oradea, care s-a impus în returul din Slovacia, scor 73-67 cu Prievidza. În turul secund, campioana României îi infrunta pe bulgarii de la Academic Sofia.