• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

AYO 2 Fighting Tour, gală mixtă de box şi kickbox, va fi în direct la Digi Sport 2, sâmăbtă, de la ora 19:15. Evenimentul principal al serii va fi primul meci la box profesionit al lui Benny Adegbuyi.

Cel mai bun român din circuitul de kickbox îl imită pe Connor McGregor. Benny Adegbuyi încearcă o experiență la pugilism. Primul meci al lui Benny Adegbuyi în boxul profesionist va fi în cadrul Ayo 2 Fighting Tournament. Gala de la Baia Mare va fi în direct la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 19.15.

”A fost mereu un vis de al meu și având o pauză mai mare acum vreau să-mi fac debutul și să vedem ce putem scoate și din experiența aceasta. Cred că pot să fac față, experiența mea din kickbox mă va ajuta, e diferit, totuși, dar cred că voi controla situația și sper să înving și să aduc iar României o victorie și glorie”, a spus Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi se pregătește exclusiv pentru box de doar două luni, în timp ce adversarul său de sâmbătă are deja 35 de meciuri la profesionişti.