• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În a doua confruntare față în față înainte de lupta programată pe 26 august, la Las Vegas, Conor McGregor a câștigat duelul verbal cu viitorul său adversar, Floyd Mayweather. Pugilistul american a trebuit să accepte înfrângerea în duelul mai degrabă al jignirilor din timpul unei repzentații în Toronto, a doua din cele patru programate până la ora de start a meciului.

McGregor, știind că are în spate sprijinul fanilor, a început să țipe la viitorul lui adversar. Irlandezul l-a batjocorit și i-a spus că în ciuda vârstei de 40 de ani nu știe să se îmbrace sau să citească. ”Vreau să vă spun că experții din box sunt nebuni, el este mult prea scund, este cea mai mare c.... care a boxat vreodată“, a sunat atacul lui McGregor spre deliciul fanilor. ”Are 40 de ani și apare purtând un rucsac în spate. Nu știe să se îmbrace, dar ce să zic de îmbrăcat când el nu știe nici măcar să citească”, a adăugat irlandezul. ”Dacă tu crezi cu adevărat în tine, atunci pariază pe tine toți banii“, a declarat la rândul său Mayweather. ”El spune că fug, da, desigur, când am un record de 49-0 în privința meciurilor, alerg de fiecare dată când mă duc la bancă“, a mai declarat Mayweather, care a adăugat: ”Câți ani ai fost tu în top? Unul, doi sau trei? Eu sunt de 21 de ani”. După confruntarea de la New York, ultima reprezentație face-to-face o vor da la Londra.

McGregor a fost la ”înălțime” și cu o zi mai devreme în timpul primei confruntări când a spus că ”Mayweather e atât de sărac încât a venit în trening pentru că nu mai are bani de costum, că are datorii la fisc”. La rândul lui, irlandezul a apărut într-un costum pe care era inscripționat ”du-te naibii”.

Organizatorii meciului de box dintre americanul Floyd Mayweather şi irlandezul Conor McGregor, starul artelor marţial la e mixte, programat pe 26 august, la Las Vegas, au anunţat că preţul de vânzare a biletelor pentru acest eveniment este cuprins între 500 şi 10.000 de dolari. Lupta va avea loc pe T-Mobile Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, construită nu departe de "Strip", bulevardul principal al capitalei mondiale a cazinourilor şi jocurilor de noroc. "Este un meci pe care îl vezi o singură dată în viaţă", a explicat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions. Potrivit observatorilor, lupta dintre Mayweather şi McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din reţete tv şi publicitate.

Preţul pentru vizionarea meciului în sistemul "pay per view" a fost fixat la 89,99 dolari de Showtime, postul de televiziune care va transmite meciul în Statele Unite. Mayweather, care a acumulat 800 milioane dolari pe parcursul carierei sale, are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea creşte până la 400 milioane dolari, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, conform presei economice americane. McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 milioane dolari şi poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari după confruntare cu Mayweather, în care americanul este considerat principalul favorit.