• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mult-aşteptatul meci de box dintre luptătorul de arte marţiale mixte Connor McGregor şi boxerul american Floyd Mayweather este pe cale să se materializeze, după ce irlandezul şi-a pus semnătura pe contractul privind organizarea acestei confruntări, informează agenţia Reuters.

Preşedintele UFC, Dana White, a făcut acest anunţ în cursul unui interviu acordat postului de televiziune TNT. "Cu McGregor s-a rezolvat. Încep să lucrez acum la partea cu Mayweather. Dacă se va ajunge la un acord şi cu el, lupta va putea avea loc", a spus White.

Connor McGregor a confirmat, la rândul său, semnarea acordului prin intermediul unui comunicat, în care a precizat: "Prima şi cea mai importantă parte a acestui contract istoric a fost acum semnată. Felicitări tuturor părţilor implicate. Aşteptăm semnătura lui Al Haymond şi a boxerului său, în următoarele zile".

În vârstă de 28 de ani, McGregor este marea vedetă a UFC, cel mai important campionat de arte marţiale mixte (MMA), în timp ce Mayweather (40 ani) s-a retras din box în 2015, după ce a câştigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist şi a adunat o avere de evaluată la 800 milioane dolari.

Pugilistul american a anunţat că nu va urca din nou în ring pentru mai puţin de 100 milioane dolari, sumă pe care are mari şanse să o primească în cazul unui meci cu McGregor, aşteptat cu mult interes de iubitorii boxului, în timp ce irlandezul ar putea încasa la rândul său 75 milioane dolari, după cum a asigurat White.

Agerpres