• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ajuns la 35 de ani, Viorel Simion e gata de un nou meci mare, care ar putea însemna ultima lui şansă la un titlu mondial. Adversarul e Scott Quigg, un britanic cu un palmares impresionant: 32 de victorii, dintre care 24 obţinute înainte de limită, o înfrângere şi două remize. Quigg a fost campion mondial la categoria supercocoş şi şi-a apărat centura WBA de şase ori.

Meciul va avea loc la Londra, acolo unde Simion a mai boxat în 2013 într-un meci eliminatoriu la categoria pană, cu Lee Selby, însă a fost învins la limită, după o decizie controversată.

Dacă îl va învinge pe Quigg, Simion va lupta pentru titlul mondial WBA la categoria pană. În acest moment, sunt doi campioni mondiali la această versiune: Leo Santa Cruz deţine centura WBA Super, iar Abner Mares, pe cea WBA.

În aceeaşi gală, pe 29 aprilie, main-event va fi cea mai aşteptată confruntare a deceniului la categoria grea: Anthony Joshua - Wladimir Klitschko, pentru centurile IBF şi WBA Super, deţinute de Joshua, noua senzaţie a categoriei. Britanicul de 27 de ani a câştigat toate cele 18 meciuri prin knock out. Pe vremea când era la amatori, a fost învins prin KO de Mihai Nistor.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT