• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Floyd Mayweather a câștigat o sumă frumușică după ce a plasat un pariu de 50.000 de mii de dolari pe meciul de fotbal american disputat între Colorado State și Hawaii. Pugilistul în vârstă de 40 de ani s-a ales cu un profit de 45.454 de mii de dolari și drept răsplată s-a dus să se dea pe patine cu rotile.

Cunoscut pentru opulența caracteristică și pentru fotografiile în care își arată ostentativ calupurile de bani, Floyd Mayweather a preferat să se bucure într-un mod inedit după ce a pariat și a câștigat pe un meci de fotbal american.

Pugilistul ajuns la vârsta de 40 de ani s-a dat pe patine cu rotile după ce a câștigat la pariuri suma de 95.454 de mii de dolari.

Mayweather a pariat că în partida de fotbal american disputată între Colorado State și Hawaii nu vor fi mai mult de 110 puncte și a avut noroc, gazdele impunându-se cu 51-21.

După ultima luptă din carieră, în care l-a învins pe irlandezul McGregor, pugilistul cu 50 de victorii din tot atâtea meciuri și-a achiziționat o vilă în care are propria lui sală de cinema și este dotată cu 50 de locuri. Sala beneficiază de canapele, paturi și fololii de lux și are propriul snack-bar umplut cu pop-corn, sucuri și dulciuri de toate felurile.

Boxerul american Floyd Mayweather l-a învins pe luptătorul irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor, prin KO tehnic în repriza a 10-a a meciului de box desfăşurat acum două luni într-o gală profesionistă la Las Vegas. Fostul campion mondial Mayweather (40 ani), revenit în ring la doi ani de la retragere (ultimul meci l-a disputat în septembrie 2015), a obţinut a 50-a sa victorie la profesionişti (27 KO), fără să cunoască înfrângerea.