• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cunoscut pentru opulența caracteristică și pentru fotografiile în care își arată ostentativ calupurile de bani, Floyd Mayweather a ajuns la un nou nivel. După ultima luptă din carieră, în care l-a învins pe irlandezul McGregor, pugilistul cu 50 de victorii din tot atâtea meciuri și-a găsit o nouă plăcere vinovată.

Mayweather a renunțat să se mai fălească pe rețelele de socializare cu poze în care apare alături de sume imense de bani. Mai nou, boxerul american se laudă cu cele mai spectaculoase tatuaje pe care fanii și le-au făcut cu chipul său.

Imaginația celor care și-au făcut tatuaje este la fel ca a idolului lor, fără margini. Drept dovadă stau fotografiile publicate de Mayweather pe Instagram. Toate sunt însoțile de același mesaj: "Îi iubesc din toată inima și îi apreciez pe fanii mei".