• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Un nou moment inedit în sportul românesc. Preşedintele demisionar al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a fost demis de către Adunarea Generală Extraordinară, anunţă ProSport.

Vineri 13 noiembrie, Leonard Doroftei a anunţat că renunţă la șefia Federației Române de Box. Totuşi, azi fostul mare campion a fost demis de către Aunarea Generală, aceştia dorind să se asigure că "Moşu" nu va reveni asupra deciziei.

"Şi-a mai anunţat demisia de câteva ori şi s-a răzgândit, ce garanţie avem că nu o va mai face încă o dată?”, au spus cei prezenţi pentru sursa citată. Votul a fost unul categoric: 72 pentru demitere, 6 împotrivă.

Fost campion la categoria ușoară, versiunea WBA, Doroftei (acum în vârstă de 45 de ani) a petrecut 3 ani în funcția de președinte al Federației.

Decizia de vineri a venit la un an și 3 zile de la precedentul moment în care Doroftei a intenționat să demisioneze. Pe 10 noiembrie 2014, acesta anunțase că pleacă din fruntea forului, dar a revenit asupra deciziei, în cele din urmă. Acum nu mai există cale de întoarcere.