• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Şeful echipei de Formula 1 Mercedes, Toto Wolff, a anunţat că va menţine principiul unui tratament de egalitate între piloţii săi, chiar dacă Sebastian Vettel este favorizat de Ferrari în lupta pentru titlul mondial.

Vettel a câştigat trei din cele 6 curse disputate în acest sezon de Formula 1, clasându-se pe locul 2 în celelalte şi obţinând aproape un punctaj dublu faţă de coechipierul său, finlandezul Kimi Raikkonen.

Următorul Grand Prix va fi cel al Canadei, de la Montreal, programat în weekendul 9-11 iunie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Mercedes a obţinut tot trei victorii, două prin britanicul Lewis Hamilton şi una prin finlandezul Valtteri Bottas.

''Avem doi piloţi excelenţi şi ne menţinem încrederea în filosofia noastră, de a-i lăsa să concureze unul împotriva altuia, chiar dacă va fi uneori dificil să avem pe unul dintre ei în lupta pentru şefia campionatului'', a declarat Wolff înaintea Marelui Premiu al Canadei de duminică.

Hamilton, al 7-lea la Monte Carlo, a strâns 104 puncte, în timp ce Bottas are 75. Ambii se simt bine pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal, unde Hamilton s-a impus de cinci ori, iar Bottas a reuşit un podium în ultimii doi ani cu Williams.

Hamiton a declarat că Ferrari îl favorizează evident pe Vettel în lupta pentru titlu, dar înţelege strategia echipei Mercedes: ''Este clar pentru mine că Ferrari şi-a ales pilotul nr. 1. Fac totul pentru ca să fie sigur că Sebastian va obţine maximul în acest weekend. Valtteri a făcut o treabă grozavă şi nu simt că unul este favorizat faţă de celălalt. Trebuie să lucrăm împreună ca o echipă mai mult ca altădată pentru a bate Ferrari la constructori''.

Ferrari conduce Mercedes cu 17 puncte în clasamentul constructorilor înaintea Grand Prix-ului canadian.

Următorul Grand Prix va fi cel al Canadei, de la Montreal, programat în weekendul 9-11 iunie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Agerpres