• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Mercedes AMG și-a asigurat ambii piloți pentru următoarele două sezoane. Nico Rosberg și-a prelungit contractul până la finalul sezonului 2018, când îi expiră înțelegerea și colegului său, Lewis Hamilton.

Rosberg (31 de ani) este liderul la zi al clasamentului general din Formula 1, după 10 etape. Este la un punct în fața colegului său de la Mercedes, Hamilton. În ultimii doi ani a terminat pe locul al doilea, în spatele britanicului, iar echipa germană a fost campioană.

În cele peste 6 sezoane în care a concurat pentru Mercedes, Nico Rosberg a adunat 19 victorii de etapă - 5 dintre ele în acest sezon.

"Desigur că a fost un moment special pentru mine, acela când am semnat această bucată de hârtie și abia aștept să văd ce va urma", a declarat Nico Rosberg, în cadrul unui videoclip postat pe contul de Twitter al echipei Mercedes AMG.

"Suntem încântați să anunțăm că echipa Mercedes AMG Petronas a semnat o prelungire cu doi ani a contractului cu Nico Rosberg pentru sezoanele 2017 și 2018. Nico a fost membru al echipei Săgeților Argintii încă de când echipa a revenit în acest sport, în 2010 și a jucat un rol crucial în succesele echipei din această perioadă", a scris și constructorul, într-un comunicat oficial.

În Formula 1 urmează Marele Premiu al Ungariei. Calificările se desfășoară sâmbătă, 23 iulie, de la ora 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Startul cursei din MP al Ungariei va fi duminică, 24 iulie, de la ora 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Aşa cum v-am obişnuit, emisiunea Grila De Start va prefaţa şi va concluziona etapa din Ungaria.