• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sebastian Vettel a obţinut cel mai bun rezultat la finalul primelor două antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului. Vettel l-a învins pe Lewis Hamilton cu doar 4 miimi de secundă.

Nico Rosberg, liderul clasamentului general, a încheiat al treilea. Autodromul Hermanos Rodriguez avantajează caracteristicile celor două monoposturi Mercedes AMG Petronas, însă replica lui Vettel trădează pofta Ferrari de a obţine prima victorie din sezonul 2016.

Scuderia de la Maranello nu a mai câştigat de mai bine de un an în Formula 1, din Grand Prix-ul statului Singapore 2015. În prezent, diferenţa dintre Rosberg şi Hamilton în clasamentul general este de 26 de puncte şi acesta poate să devină campion mondial chiar pe circuitul Hermanos Rodriguez.

În 2015, germanul a câştigat în Mexic cu plecare din pole-position. În urma celor două monoposturi Mercedes au încheiat Kimi Raikkonen şi Daniel Ricciardo.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfăşura astăzi, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 2. Calificările vor fi de la ora 21:00, pe Digi Sport 4.