• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Celtic Glasgow după meciul cu PSG (0-5) din grupele Ligii Campionilor, din cauza unui suporter scoţian care a pătruns pe teren cu intenţia de a-l lovi pe atacantul francez Kylian Mbappe.

Fanul a alergat către Mpabbe, când scoţienii se pregăteau să reia meciul după al treilea gol încasat de la parizieni, şi se pregătea să-l lovească, când a fost prins şi imobilizat de stewarzi.

În acelaşi timp, UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui PSG, din cauza fanilor francezi care au distrus mai multe scaune pe Celtic Park. Ambele cazuri vor fi analizate de Comisia Disciplinară a UEFA pe 19 octombrie.

În ultimii şase ani, Celtic a primit 11 amenzi din partea UEFA din cauza conduitei fanilor săi.

Ultima dintre ele a venit chiar în iulie (22.000 de euro), din cauza unui banner interzis postat în tribune în meciul cu campioana Irlandei de Nord, Linfield, din preliminariile Ligii Campionilor.

Agerpres

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT