• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Conflictul dintre Becali şi Armată a creat o serie de tensiuni în ultimul an şi jumătate. Părţile sunt departe de a ajunge la un acord, iar acest lucru e cel mai acut resimţit de suporteri.

Cele două peluze au refuzat să mai vină la meciuri în această perioadă, însă sunt şi fani care vor să ia parte activ la revenirea la starea de normalitate.

Astfel, în această seară, pe stadionul lui Manchester, în mijlocul suporterilor englezi, şi-a făcut apariţia un fan al roş-albaştrilor. Acesta a adus cu el un banner pe care era inscripţionat mesajul "Justice for Steaua" (Dreptate pentru Steaua). El a fost în scurt timp reperat de forţele de ordine, care i-au confiscat pânza.

Interesant e faptul că, pentru mai multă expunere, fanul Stelei a preferat să meargă printre fanii lui City şi nu a luat loc alături de cei aproximativ 400 de fani români care au dominat fondul sonor de pe stadion.