• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB va scoate în vânzare începând de la ora 18:00, ultimele bilete pentru meciul cu Sporting, care se va disputa în această seară de la ora 21:45. Este vorba despre 500 de tichete care provin de la cei care le-au returnat, după ce inițial le achiziționaseră online.

Partida este una extrem de importantă pentru ambele echipe, miza fiind calificarea în grupele Champions League.

”Este vorba despre biletele provenite din retururi de la comenzile online, care vor sosi fizic în București în această după-amiază, acesta fiind motivul pentru care casele se vor deschide la ora 18:00!”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al clubului.

 

În altă ordine de idei, meciul se va juca cu casa închisă, iar porție stadionului se vor deschide de la ora 19:30. La partidă vor fi prezenți și circa 150 de fani ai celor de la Sporting.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT