The ball with the champions league logo during the Uefa champions league match between SSC Napoli vs Braga at the Diego
Așa ar arăta traseul FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League! O variantă abordabilă și una ”horror”
Etihad Stadium, Manchester, UK. 17th Apr, 2024. Champions League Football, Quarter Final, Manchester City versus Real Madrid; Bernardo Silva of Manchester City sees his penalty kick saved by Andriy Lunin of Real Madrid Credit: Action Plus Sports/Alamy Liv
La 4 zile distanță de la execuția lamentabilă cu Real Madrid, Bernardo Silva a dezvăluit totul!
aioani
Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

Steaua - Partizan 1-1. Varela a amânat destinul calificării

29.07.2015, 09:45

Steaua a suferit din nou pe propria arenă în preliminariile UEFA Champions League, de data aceasta în manșa întâi a turului trei preliminar. La ultimul meci cu porţile închise, elevii lui Mirel Rădoi au scos doar un egal împotriva campioanei Serbiei, Partizan Belgrad, scor 1-1.

varela gol steaua partizan
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

La fel ca în meciul al doilea cu Trencin, din turul precedent, Papp a fost ușor depăşit de adversari în prima parte a partidei, dar Toşca şi Cojocaru au rezolvat situaţiile dificile. Cel mai periculos om al lui Rădoi, Hamroun, a fost în două rânduri aproape de a pune poarta lui Partizan în pericol, dar de fiecare dată a apărut în contratimp.

După şutul lui Muniru, starul sârbilor, Bojinov, s-a accidentat şi a fost schimbat încă din minutul 20. Partizan a echilibrat apoi raportul ocaziilor, dar Cojocaru şi-a salvat colegii la şansele lui Zivkovic şi Babovic.

Hamroun a încercat să forţeze deschiderea scorului în debutul părţii secunde, dar cei care au reuşit să înscrie au fost sârbii. Partizan a marcat prin fundaşul Vulicevic și grupele UCL deveneau o Fata Morgana pentru ”cea mai mare echipă a Stelei de după 1990”

Salvarea Stelei a venit cu 10 minute înainte de final, atunci când Varela a egalat cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun din lovitură liberă.


Prelungirile au fost de foc. Fiecare echipă a avut şansa victoriei, dar Brasanac şi Hamroun au ratat incredibil din poziții ideale.

Astfel, Steaua - Partizan s-a terminat 1-1, iar returul decisiv de la Belgrad va avea loc miercurea viitoare de la ora 21:45.

Steaua - Partizan Belgrad 1-1
Au marcat: Varela 81 / Vulicevic 63

STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp (Tudorie 65), Varela, Toșca - Muniru, Breeveld (Tahar 75) - Ad. Popa, Hamroun (Vl. Mihalcea 90+2), Chipciu - Tade

Antrenor principal: Massimo Pedrazzini
Director sportiv:
Mirel Rădoi 

PARTIZAN: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - Oumaru (Ninkovic 70), Bojinov (Saponjic 20), A. Zivkovic


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL. Steaua - Partizan 1-1 și calificarea se decide la Belgrad miercurea viitoare.

Min. 90+2 - ULTIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Hamroun, a intrat MIHALCEA

Min. 90+1 - OCAZIE ULUITOARE STEAUA. Hamroun, din pasa lui Chipciu, a șutat foarte bine dar și parada lui Zivkovic a fost pe măsură.

Min. 90 - OCAZIE ULUITOARE PARTIZAN. Brasanac, singur cu portarul Stelei, a reluat incredibil peste transversală

Min. 81 - GOOOOOL STEAUA: 1-1, VARELA. Căpitanul roș-albaștrilor a egalat, din trei metri, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun, care a executat o lovitură liberă, lateral dreapta.

Min. 80 - OCAZIE STEAUA. Tudorie, ca un adevărat pivotat, i-a pasat pe culoar lui Chipciu, care a rămas singur cu portarul sârbilor, dar Zivkovic a fost mai rapid și a reținut.

Min. 77 - CG PETROVIC pentru proteste

Min. 76 - Fază de atac a Stelei. Chipciu a încercat un șut, a fost blocat de Petrovic, apoi balonul deviat a ajuns la Hamroun, algerianul a încercat să șuteze, din nou blocat, după care Toșca a încercat o reluare spectaculoasă, dar pe lângă poartă.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Breeveld, a intrat TAHAR

Min. 72 - CG BREEVELD pentru un fault asupra lui Petrovic

&& Și NINKOVIC este campion mondial cu naționala Serbiei U20.

Min. 70 - A DOUA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Oumaru, a intrat NINKOVIC

Min. 67 - Alcenat a lucrat bine o fază în careul sârbilor, după care a pasat în fața porții, dar nici hamroun, nici Tudorie n-au ajuns la întâlnirea cu mingea.

Min. 66 - Jevtovic a executat lovitura liberă, acordată după faultul lui Varela asupra lui Oumaru, dar Cojocaru, la post, a reținut.

Min. 65 - PRIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Popa, a intrat TUDORIE

Min. 64 - CG VARELA pentru un fault din spate asupra lui Oumaru, care scăpase singur spre poarta lui Cojocaru.

Min. 63 - GOOOL PARTIZAN: 0-1, VULICEVIC. Fundașul dreapta a finalizat cu un șut la colțul lung din colțul careului de 16 metri, într-o fază în care Toșca n-a mai avut nicio reacție.

Min. 58 - CG FABRICIO pentru un fault asupra lui Tade, undeva la mijlocul terenului.

Min. 57 - Varela l-a pus în încurcătură pe Cojocaru, cu o pasă direct pe poartă, dar portarul a respins, cu ceva greutate, mingea cu piciorul în aut.

Min. 51 - OCAZIE STEAUA. Hamroun a șutat de la aproximativ 30 de metri și portarul Zivkovic a respins de sub transversală în corner.

Min. 48 - OCAZIE STEAUA. Hamroun i-a pasat bine în bandă lui Popa, mijlocașul a înaintat, a intrat în careu, a făcut două driblinguri consecutive, după care, de la 10 metri, din poziție ideală, a căutat colțul lung pe sus, dar a trimis peste transversală.

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 45 - Hamroun și-a încercat șansa cu un șut de la distanță, de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, pe colțul scurt, dar portarul lui Partizan a reținut.

Min. 44 - Saponjic a primit o pasă excelentă în careul roș-albaștrilor, dar a fost blocat la fix și Steaua a mai scăpat de un pericol.

Min. 40 - CG ADI POPA pentru un fault asupra lui Oumaru, acre plecase în viteză pe stânga.

Min. 31 - Breeveld a dat o pasă de peste 20 de metri, din propia jumătate, în partea opusă, Alcenat a preluat cu dreptul foarte bine, după care a centrat în careu spre Hamroun, dar, din nou, puțin a lipsit ca algerinaul să reia în poartă. Chipciu a recuperat în careul sârbilor, a incercat un dribling, dar a faultat.

Min. 24 - OCAZIE PARTIZAN. Babovic a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, după cornerul acordat de Alcenat, dar Cojocaru a respis foarte bine din nou.

Min. 24 - OCAZIE PARTIZAN. Zivkovic a șutat din afara careului, Cojocaru a deviat în lateral dreapta, după care sârbii au centrat în careu de unde Alcenat a scos excelent din fața lui Oumaru.

** Chipciu a venit la margine pentru a-și schimba ghetele.

Min. 21 - Probleme în apărarea Stelei. Saponjic s-a trezit singur cu Cojocaru, dar Varela l-a deposedat excelent din spate.

** Saponjic are 18 ani, 192 cm și este câștigător cu naționala al campionatului Mondial U20. În plus, a marcat două goluri în ultima victorie a lui Partizan din campionat, 6-0 cu Jagodina.

Min. 20 - PRIMA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Bojinov - accidentat, a intrat SAPONJIC. 

Min. 18 - Probleme pentru Bojinov. Atacantul resimte ceva dureri, a ieșit pe margine și se pare ca nu va mai continua.

Min. 14 - Altă șansă importantă de gol pentru Steaua. Hamroun a recuperat un balon la mijlocul terenului, a plecat rapid spre poarta lui Partizan, i-a pasat în dreapta lui Popa. Mijlocașul a centrat bine în careu spre același Hamroun, care a încercat să reia cu capul, dar cu o fracțiune de secundă înainte Fabricio a deviat cu capul. Mingea a fost recuperată de Muniru, care a șutat la poartă, dar fără a pune în pericol poarta oaspeților.

Min. 12 - Atac în trei al Stelei. Chipciu i-a pasat în stânga lui Tade, atacantul a centrat în careu, între cei doi fundași centrali ai lui partizan, Balazic a trecut pe sub minge, dar Hamroun a ratat de puțin finalizarea.

Min. 9 - Pericol la poarta lui Cojocaru. Papp a greșit iar, Oumaru a scăpat lejer de marcaj, a plecat de unul singur spre poarta lui Cojocaru, a intrat în careu, după care a pasat în fața porții spre Brasanac, dar marcajul lui Toșca și Cojocaru au rezolvat acțiunea de atac ce se putea transforma în gol.

Min. 8 - Primul șut pe spațiul porții i-a aparținut Stelei. Alcenat a urcat pe dreapta, a ajuns aproape de linia de corner, a încercat un dribling, s-a întors, a pasat în spate la Hamroun, acesta a scos la Muniru iar ultimul a căutat colțul lung, dar portarul lui Partizan a reținut.

Min. 4 - Acțiune de atac a Stelei, Adi Popa a intrat în careu, pe stânga, dar n-a știut ce să facă cu balonul și l-a pierdut inexplicabil.

Min. 3 - Papp a greșit o pasă la mijlocul terenului, cei de la Partizan au recuperat, au încercat un contraatac, dar pasa a fost prea lungă pentru Bojinov și mingea a ieșit în aut.

Min. 1 - Acțiune de atac a sârbilor, pe partea stângă, Zivkovic a centrat în careu, de unde Cojocaru, din plonjon, a respins periculos în față.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut steliștilor.

Etichete: steaua partizan , live steaua - partizan , steaua - partizan digi sport , steaua - partizan liga campionilor , steaua - partizan champions league , live text steaua - partizan , digi sport steaua - partizan , steaua - partizan digi sport tur , steaua - partizan turul 3 liga campionilor , steaua - partizan turul 3 champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
Recomandările redacției
aioani
Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!
Football: Champions League FC Barcelona vs FC Bayern Munich
FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.05.2023)
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Tennis: US OPEN
Citește și
Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid
München, Deutschland 21. April 2024: Fussball, Herren, Bundesliga, Saison 2023/2024, FC Bayern München ! Achtung Fotomon
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Afacere între doi adversari din semifinalele Champions League. Real Madrid și Bayern pregătesc un schimb de jucători

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale