UEFA Champions League: Real Madrid vs Bayern Munich
Cadoul pe care Real Madrid i l-a pregătit eroului Joselu
Gala Match - Legends v RC Lens - 31 Oct 2023
Video Zinedine Zidane, spectator de lux la meciul Real Madrid - Bayern Munchen. Cum a reacționat după golul decisiv
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)
CSM București a luat decizia în privința lui Adi Vasile!
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal European

Steaua - Partizan 1-1. Varela a amânat destinul calificării

29.07.2015, 09:45

Steaua a suferit din nou pe propria arenă în preliminariile UEFA Champions League, de data aceasta în manșa întâi a turului trei preliminar. La ultimul meci cu porţile închise, elevii lui Mirel Rădoi au scos doar un egal împotriva campioanei Serbiei, Partizan Belgrad, scor 1-1.

varela gol steaua partizan
  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

La fel ca în meciul al doilea cu Trencin, din turul precedent, Papp a fost ușor depăşit de adversari în prima parte a partidei, dar Toşca şi Cojocaru au rezolvat situaţiile dificile. Cel mai periculos om al lui Rădoi, Hamroun, a fost în două rânduri aproape de a pune poarta lui Partizan în pericol, dar de fiecare dată a apărut în contratimp.

După şutul lui Muniru, starul sârbilor, Bojinov, s-a accidentat şi a fost schimbat încă din minutul 20. Partizan a echilibrat apoi raportul ocaziilor, dar Cojocaru şi-a salvat colegii la şansele lui Zivkovic şi Babovic.

Hamroun a încercat să forţeze deschiderea scorului în debutul părţii secunde, dar cei care au reuşit să înscrie au fost sârbii. Partizan a marcat prin fundaşul Vulicevic și grupele UCL deveneau o Fata Morgana pentru ”cea mai mare echipă a Stelei de după 1990”

Salvarea Stelei a venit cu 10 minute înainte de final, atunci când Varela a egalat cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun din lovitură liberă.


Prelungirile au fost de foc. Fiecare echipă a avut şansa victoriei, dar Brasanac şi Hamroun au ratat incredibil din poziții ideale.

Astfel, Steaua - Partizan s-a terminat 1-1, iar returul decisiv de la Belgrad va avea loc miercurea viitoare de la ora 21:45.

Steaua - Partizan Belgrad 1-1
Au marcat: Varela 81 / Vulicevic 63

STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp (Tudorie 65), Varela, Toșca - Muniru, Breeveld (Tahar 75) - Ad. Popa, Hamroun (Vl. Mihalcea 90+2), Chipciu - Tade

Antrenor principal: Massimo Pedrazzini
Director sportiv:
Mirel Rădoi 

PARTIZAN: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - Oumaru (Ninkovic 70), Bojinov (Saponjic 20), A. Zivkovic


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL. Steaua - Partizan 1-1 și calificarea se decide la Belgrad miercurea viitoare.

Min. 90+2 - ULTIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Hamroun, a intrat MIHALCEA

Min. 90+1 - OCAZIE ULUITOARE STEAUA. Hamroun, din pasa lui Chipciu, a șutat foarte bine dar și parada lui Zivkovic a fost pe măsură.

Min. 90 - OCAZIE ULUITOARE PARTIZAN. Brasanac, singur cu portarul Stelei, a reluat incredibil peste transversală

Min. 81 - GOOOOOL STEAUA: 1-1, VARELA. Căpitanul roș-albaștrilor a egalat, din trei metri, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun, care a executat o lovitură liberă, lateral dreapta.

Min. 80 - OCAZIE STEAUA. Tudorie, ca un adevărat pivotat, i-a pasat pe culoar lui Chipciu, care a rămas singur cu portarul sârbilor, dar Zivkovic a fost mai rapid și a reținut.

Min. 77 - CG PETROVIC pentru proteste

Min. 76 - Fază de atac a Stelei. Chipciu a încercat un șut, a fost blocat de Petrovic, apoi balonul deviat a ajuns la Hamroun, algerianul a încercat să șuteze, din nou blocat, după care Toșca a încercat o reluare spectaculoasă, dar pe lângă poartă.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Breeveld, a intrat TAHAR

Min. 72 - CG BREEVELD pentru un fault asupra lui Petrovic

&& Și NINKOVIC este campion mondial cu naționala Serbiei U20.

Min. 70 - A DOUA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Oumaru, a intrat NINKOVIC

Min. 67 - Alcenat a lucrat bine o fază în careul sârbilor, după care a pasat în fața porții, dar nici hamroun, nici Tudorie n-au ajuns la întâlnirea cu mingea.

Min. 66 - Jevtovic a executat lovitura liberă, acordată după faultul lui Varela asupra lui Oumaru, dar Cojocaru, la post, a reținut.

Min. 65 - PRIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Popa, a intrat TUDORIE

Min. 64 - CG VARELA pentru un fault din spate asupra lui Oumaru, care scăpase singur spre poarta lui Cojocaru.

Min. 63 - GOOOL PARTIZAN: 0-1, VULICEVIC. Fundașul dreapta a finalizat cu un șut la colțul lung din colțul careului de 16 metri, într-o fază în care Toșca n-a mai avut nicio reacție.

Min. 58 - CG FABRICIO pentru un fault asupra lui Tade, undeva la mijlocul terenului.

Min. 57 - Varela l-a pus în încurcătură pe Cojocaru, cu o pasă direct pe poartă, dar portarul a respins, cu ceva greutate, mingea cu piciorul în aut.

Min. 51 - OCAZIE STEAUA. Hamroun a șutat de la aproximativ 30 de metri și portarul Zivkovic a respins de sub transversală în corner.

Min. 48 - OCAZIE STEAUA. Hamroun i-a pasat bine în bandă lui Popa, mijlocașul a înaintat, a intrat în careu, a făcut două driblinguri consecutive, după care, de la 10 metri, din poziție ideală, a căutat colțul lung pe sus, dar a trimis peste transversală.

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 45 - Hamroun și-a încercat șansa cu un șut de la distanță, de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, pe colțul scurt, dar portarul lui Partizan a reținut.

Min. 44 - Saponjic a primit o pasă excelentă în careul roș-albaștrilor, dar a fost blocat la fix și Steaua a mai scăpat de un pericol.

Min. 40 - CG ADI POPA pentru un fault asupra lui Oumaru, acre plecase în viteză pe stânga.

Min. 31 - Breeveld a dat o pasă de peste 20 de metri, din propia jumătate, în partea opusă, Alcenat a preluat cu dreptul foarte bine, după care a centrat în careu spre Hamroun, dar, din nou, puțin a lipsit ca algerinaul să reia în poartă. Chipciu a recuperat în careul sârbilor, a incercat un dribling, dar a faultat.

Min. 24 - OCAZIE PARTIZAN. Babovic a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, după cornerul acordat de Alcenat, dar Cojocaru a respis foarte bine din nou.

Min. 24 - OCAZIE PARTIZAN. Zivkovic a șutat din afara careului, Cojocaru a deviat în lateral dreapta, după care sârbii au centrat în careu de unde Alcenat a scos excelent din fața lui Oumaru.

** Chipciu a venit la margine pentru a-și schimba ghetele.

Min. 21 - Probleme în apărarea Stelei. Saponjic s-a trezit singur cu Cojocaru, dar Varela l-a deposedat excelent din spate.

** Saponjic are 18 ani, 192 cm și este câștigător cu naționala al campionatului Mondial U20. În plus, a marcat două goluri în ultima victorie a lui Partizan din campionat, 6-0 cu Jagodina.

Min. 20 - PRIMA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Bojinov - accidentat, a intrat SAPONJIC. 

Min. 18 - Probleme pentru Bojinov. Atacantul resimte ceva dureri, a ieșit pe margine și se pare ca nu va mai continua.

Min. 14 - Altă șansă importantă de gol pentru Steaua. Hamroun a recuperat un balon la mijlocul terenului, a plecat rapid spre poarta lui Partizan, i-a pasat în dreapta lui Popa. Mijlocașul a centrat bine în careu spre același Hamroun, care a încercat să reia cu capul, dar cu o fracțiune de secundă înainte Fabricio a deviat cu capul. Mingea a fost recuperată de Muniru, care a șutat la poartă, dar fără a pune în pericol poarta oaspeților.

Min. 12 - Atac în trei al Stelei. Chipciu i-a pasat în stânga lui Tade, atacantul a centrat în careu, între cei doi fundași centrali ai lui partizan, Balazic a trecut pe sub minge, dar Hamroun a ratat de puțin finalizarea.

Min. 9 - Pericol la poarta lui Cojocaru. Papp a greșit iar, Oumaru a scăpat lejer de marcaj, a plecat de unul singur spre poarta lui Cojocaru, a intrat în careu, după care a pasat în fața porții spre Brasanac, dar marcajul lui Toșca și Cojocaru au rezolvat acțiunea de atac ce se putea transforma în gol.

Min. 8 - Primul șut pe spațiul porții i-a aparținut Stelei. Alcenat a urcat pe dreapta, a ajuns aproape de linia de corner, a încercat un dribling, s-a întors, a pasat în spate la Hamroun, acesta a scos la Muniru iar ultimul a căutat colțul lung, dar portarul lui Partizan a reținut.

Min. 4 - Acțiune de atac a Stelei, Adi Popa a intrat în careu, pe stânga, dar n-a știut ce să facă cu balonul și l-a pierdut inexplicabil.

Min. 3 - Papp a greșit o pasă la mijlocul terenului, cei de la Partizan au recuperat, au încercat un contraatac, dar pasa a fost prea lungă pentru Bojinov și mingea a ieșit în aut.

Min. 1 - Acțiune de atac a sârbilor, pe partea stângă, Zivkovic a centrat în careu, de unde Cojocaru, din plonjon, a respins periculos în față.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut steliștilor.

Etichete: steaua partizan , live steaua - partizan , steaua - partizan digi sport , steaua - partizan liga campionilor , steaua - partizan champions league , live text steaua - partizan , digi sport steaua - partizan , steaua - partizan digi sport tur , steaua - partizan turul 3 liga campionilor , steaua - partizan turul 3 champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ioana-nastase
”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!
FRA: PSG : Nasser AL-KHELAIFI
Recomandările redacției
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)
CSM București a luat decizia în privința lui Adi Vasile!

Anunțul care dă peste cap totul! Ce a spus Dan Șucu, după ce a renunțat la varianta Marius Șumudică
dansucu
Jude Bellingham l-a lăsat fără cuvinte pe Rio Ferdinand
Madrid, Spain 08 May 2024: Jude Bellingham of Real Madrid celebrates after winning 2-1 the UEFA Champions League Semi Fi
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
Citește și
Legendarul Iker Casillas, pus să aleagă între Thibaut Courtois și Andriy Lunin pentru finala Champions League
Real Madrid CF training session and press conference in Spain - 03 May 2024
Un titular de la Bayern, întrebat direct după finalul meciului: "Te duci la Real Madrid din vară?"
Harry Kane (FC Bayern Muenchen, 9) Serge Gnabry (FC Bayern Muenchen, 7) Leroy Sane (FC Bayern Muenchen, 10) Alphonso Dav
Alina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană
Alina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană
Problemă majoră pe Arena Națională înainte de FCSB - CFR Cluj!
Problemă majoră pe Arena Națională înainte de FCSB - CFR Cluj!
Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică”
Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică”
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
Marele regret al Danielei Silivaș, gimnasta cu 6 medalii la JO. I s-a falsificat data nașterii
Marele regret al Danielei Silivaș, gimnasta cu 6 medalii la JO. I s-a falsificat data nașterii
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
EXCLUSIV. De ce Mircea Lucescu a refuzat implicarea la o echipă românească. Clubul din Turcia este prima variantă dar și grecii îl caută
EXCLUSIV. De ce Mircea Lucescu a refuzat implicarea la o echipă românească. Clubul din Turcia este prima variantă dar și grecii îl caută
Veste teribilă! Lovitură grea primită de Real Madrid, imediat după calificarea în finala UCL
profimedia-0871357612

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale