• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Stadionul ultra-modern al lui Atletico Madrid, Wanda Metropoliano, a avut parte de o premieră nedorită în Liga Campionilor. Primul gol din cea mai puternică întrecere a cluburilor i-a aparținut unui jucător de la campioana Azerbaidjanului, Qarabag, într-o seară tristă pentru echipa lui Simeone, care nu a reușit să îi învingă nici în retur pe azeri.

Întâmplarea a făcut ca marcatorul să fie spaniol. Mijlocașul Michel (31 de ani) a punctat în minutul 40 al întâlnirii din etapa a 4-a a Grupei C din Champions League. și a intrat în istoria stadionului Wanda Metropolitano. 1-1 a fost scorul final, la fel ca în turul din urmă cu două săptămâni. Reușita madrilenilor i-a aparținut mijlocașului Partey (56).

Antoine Griezmann a marcat primul gol din istorie pe noul stadion al lui Atletico. Pe 16 septembrie, la primul meci oficial de pe noua "bijuterie" din capitala Spaniei, starul francez al echipei lui Simeone a înscris singurul gol al întâlnirii cu Malaga (VIDEO).

Michel nu este, însă, primul oaspete care marchează pe Wanda Metropolitano. Luis Suarez și-a câștigat locul în istorie pe 14 octombrie, când a stabilit scorul final la Atletico - Barcelona 1-1 (VIDEO).

Pentru Atletico urmează meciul de campionat de pe terenul lui Deportivo la Coruna, echipa la care joacă și românii Florin Andone și Costel Pantilimon. Partida e programată sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT