• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)


UPDATE 21:56 Cei aproximativ 150 de fani ai lui Sporting au creat probleme pe Arena Naţională. După aproximativ 10 minute de la start, lusitanii au aruncat câteva torţe şi petarde spre suporterii Stelei care anterior strigaseră "Benfica, Benfica". Stewarzii au intervenit imediat şi au calmat spiritele.


 

Spectacol deosebit de sunet şi lumină făcut de fanii FCSB înainte de debutul cu Sporting, din returul play-off-ului Champions League.

La un an distanţă de la duelul cu Manchester City - jucat în aceeaşi fază a competiţiei care adună la start cele mai tari echipe din Europa -, cel mai mare stadion al ţării s-a umplut din nou. Aproximativ 50.000 de oameni au luat cu asalt Arena Naţională, cu un singur scop: să îşi poarte favoriţii spre grupele Champions League.

Fără experienţă în realizarea coregrafiilor - au existat doar câteva încercări timide la confruntările cu Dinamo - Peluza roş-albastră a dat în această seară un examen important. A renunţat să facă o coregrafie în adevăratul sens al cuvântului, însă a fost extrem de vocală, amintind de marile meciuri ale Stelei din trecutul nu foarte îndepărtat.

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat încă de astăzi, în peluza FCSB şi-au făcut apariţia şi câteva zeci de suporteri care făceau în trecut parte din Peluza Nord. Aceştia nu au afişat încă vreun steag sau banner de brigadă, însă au ţinut să fie alături de cei pe care i-au încurajat până acum doi ani.

De notat şi faptul că, deşi în această dimineaţă pe reţelele de socializare s-a emis ipoteza că dinamoviştii se vor infiltra din nou printre rivali, pentru a realiza o nouă coregrafie precum cea de la meciul cu City, nu a fost cazul.