• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FC Barcelona a suferit prima înfrângere în actuala ediţie a Ligii Campionilor, 1-3 cu Manchester City, iar la finalul partidei nervii catalanilor au cedat.

Cunoscut pentru faptul că nu este un tip conflictual, Lionel Messi a avut un conflict la vestiare la finalul partidei. Însă nu cu un jucător al echipei pregătite de Pep Guardiola, ci chiar cu secundul fostului antrenor al campioanei Spaniei, Mikel Arteta.

Potrivit La Sexta, cel care a intrat în conflict cu Messi nu a fost brazilianul Fernandinho, aşa cum s-a crezut iniţial, ci Mikel Arteta, fost mijlocaş la Everton şi Arsenal, în prezent membru al staff-ului lui Guardiola pe Etihad Stadium.

De altfel, Fernandinho s-a grăbit să dezmintă zvonurile în privinţa sa, prin intermediul unui mesaj pe contul său de Twitter. "Ştirea nu este doar falsă, dar şi absurdă, pentru că nu am avut vreun contact cu jucătorii sau membrii staff-ului tehnic al Barcelonei la finalul meciului", a scris jucătorul de 31 de ani.

Sursa citată precizează că cearta dintre Arteta şi Messi a început după ce spaniolul i-ar fi spus vedetei Barcelonei pe culoarul către vestiare "Ce mai aştepţi? Du-te şi schimbă-te, dobitocule!".

A fost momentul în care Messi şi-a pierdut calmul şi a reacţionat: "Idiotule, vino încoace! Nu fugi să te ascunzi!".

Lucrurile nu au degenerat însă, Messi fiind în cele din urmă calmat de intervenţia bunului său prieten, Sergio Aguero.