• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua - Dinamo 2-2. Mircea Rednic a anunţat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne reprezintă ultima şansă a formaţiei sale de a evolua în ediţia următoare a cupelor europene după ce comisia de fond şi cea de apel din cadrul Administraţiei de Licenţiere a FRF a respins solicitarea grupării din "Ştefan cel Mare".

"Facem eforturi mari pentru a obţine dreptul de a juca în cupele europene. Ar fi frumos şi pentru România, şi pentru jucătorii noştri, şi pentru mine să putem juca în Europa. De aceea fac un apel la domnul Burleanu, la domnul Duru, care uneori e dur, să înţeleagă că ăsta e sport. Iar dacă poţi să ajuţi, să facem noi eforturi dacă există o portiţă, nu să stăm la mila altora, să mergem cu memorii pe la TAS.

Acum mai este doar TAS-ul, unde sunt şanse mari. Nu pot să uit ce a zis domnul Mureşan de la Cluj. A zis că CFR are şanse să joace în cupele europene, chiar dacă e în insolvenţă. Şi dânsul are mare experienţă. Noi urmăm calea aceea. Dacă mai e o portiţă la TAS, atunci mergem şi la TAS. Dar şi la noi, la federaţie, sunt probleme", a spus Rednic.

FC Dinamo doreşte să obţină o derogare pentru a putea participa în ediţia 2016-2017 a cupelor europene, deşi, pentru acest lucru, regulamentele în vigoare prevăd că un club trebuie să iasă din insolvenţă până la data de 1 iunie în anul precedent. Gruparea "alb-roşie" a încheiat procedura de insolvenţă la 24 septembrie 2015.