• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

CS U Craiova a reușit o calificare importantă în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de Dinamo la loviturile de departajare, scor 0-0 (6-5 d.l.d) iar la final Gheorghe Mulțescu era epuizat.

Tehnicianul oltenilor a explicat, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, cum a trăit finalul partidei de la Severin.

”Am rezistat cu pastile, am câștigat, cuvintele sunt prea sărace. Băieții merită felicitați pentru că au jucat cu inima, cu sufletul și cu crampe, au fost extraordinari. Un meci interzis cardiacilor, dar e bine că am câștigat, mai ales că am jucat în 10. 

Mă bucur că am spart gheața din penalty, vom marca și din acțiune”, a spus Mulțescu.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Mulțescu a mai spus că s-a supărat pe Băluță, pentru eliminare și a explicat de ce Calancea a ajuns să execute o lovitură de departajare.

”Sunt supărat pe Băluță, am și vorbit cu el. I-am spus, ești dator de două ori. În primul rând, pentru că n-ai jucat bine, în al doilea rând, pentru că ai luat roșu. Te aștept sâmbătă să te revanșezi.

Pe Screciu nu sunt supărat că a ratat, e vina mea. El s-a propus să execute, eu am fost de acord. Ivan nu a vrut să bată printre primii, pentru că avea crampe, așa că s-a propus Screciu. A fost prea mult pentru el.

Cât despre Calancea, el lovește foarte bine mingea. Este unul dintre cei mai tehnici portari. Ar fi perfect pentru Barcelona, că ei construiesc de la portar”, a mai spus Mulțescu la Digi Sport.