• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 21:55: În minutul 14 al partidei de pe Arena Naţională, arbitrul Haţegan a oprit meciul şi s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng.

"Ai murit purtând culorile alb-roşii/ Vei rămâne mereu unul dintrei îngerii noştri", a fost un alt banner afişat de suporterii dinamovişti, care au aplaudat pe toată durata minutului de reculegere.

Dinamo - CFR Cluj. Fanii "câinilor roşii" s-au ţinut de cuvânt şi au oferit o coregrafie superbă la finala Cupei României, una propusă în memoria lui Patrick Ekeng. Prin bannerele lor, ultraşii bucureşteni au ţinut să îl omagieze pe mijlocaşul camerunez decedat în meciul cu Viitorul.

"Bon voyage, Patrick!", a fost mesajul principal al coregrafiei, în timp ce la Peluza Cătălin Hîldan a fost afişat un imens portret.

"Între viaţă şi moarte este doar un pas / Să îi ridicăm Cupa spre cer e tot ce ne-a rămas", a fost mesajul peluzei.

La coregrafia unică de marți nu au luat parte doar cei aproape 13.000 de fani care au umplut Peluza Cătălin Hîldan, ci și suporterii de la tribuna a doua, deci în total 30.000 de oameni.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, o parte dintre ultrași au mers la tribuna a doua, pentru a-i coordona pe fanii care nu obișnuiesc să urmărească meciurile lui Dinamo din peluză și nu au experiența coregrafiilor.

Fotbaliștii de la CFR Cluj au înțeles perfect durerea pe care o resimt dinamoviștii după decesul lui Patrick Ekeng și au decis să facă și ei un gest prin care să-și exprime compasiunea față de întreaga suflare a "roș-albilor". Aceştia au îmbrăcat tricouri speciale, pe care au înscripţionat un mesaj, în semn de omagiu: ”Rest in peace Patrick Ekeng!”.

La intrarea pe teren, toţi jucătorii au purtat tricouri albe, cu chipul lui Patrick Ekeng pe ele. "Nu te vom uita niciodată, Patrick!", a fost mesajul inscripţionat, pe spate fiind numele camerunezului şi numărul 14.