• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Sănătatea Cluj - FCSB 1-6. Ianis Stoica este marele performer de la FCSB din victoria din 16-imile de finală ale Cupei României. Devenit cel mai tânăr jucător din istoria clubului, fiul fostului fundaș stânga stelist Pompiliu Stoica a marcat la debut și povestea sa face înconjurul lumii.

Spaniolii de la Marca au preluat povestea tinerei speranțe care a închis tabela miercuri seară, la Cluj. Publicația iberică amintește că este fiul fostului internațional Pompiliu Stoica (acum în vârstă de 41 de ani), cel care a jucat 4 ani și jumătate la clubul roș-albastru, pe când se numea Steaua (2000-2004).

"De 8 ani fac fotbal, toată viaţa mi-am dedicat-o acestui sport. Fac şi câte două antrenamente pe zi. Mi-am împlinit un vis, cred că voi scrie o carte despre acest meci", a fost citat Ianis Stoica în Marca.

Povestea tânărului intrat direct în istoria clubului s-a "rostogolit" și pe portalul reddit, a dat naștere mai multor reacții și în decurs de câteva ore au apărut mai multe comentarii. 

"Dortmund deja îi formează numărul", a scris vizitatorul "loneshot" de pe reddit a cărui poză de profil era emblema clubului Liverpool.

"Nu le spuneți marilor cluburi", a scris alt cititor al poveștii recordului tânărului de la FCSB.