• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sănătatea Cluj - FCSB 1-6. Fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis Stoica, a debutat pentru FCSB la doar 14 ani, reușind chiar să marcheze. Acesta a devenit cel mai tânăr jucător care marchează la debut în istoria roș-albaștrilor.

La finalul jocului, Pompiliu Stoica a vorbit despre prestația fiului său. Fostul jucător al Stelei consideră că debutul cu gol îi va da lui Ianis foarte multă încredere în el.

"M-am simţit fericit şi împlinit după multă muncă. Eu cred că rezultatele în timp se vor vedea. I-am zis să respecte ce i-a spus antrenorul şi să vină şi el cu ceva în plus.

Trebuie să muncească foarte mult în continuare pentru a ajunge fotbalist. Motivaţie mai mare decât să debutezi la o asemenea vârstă cu gol nu există. Eu cred că va avea şi mai multă încredere", a declarat Pompiliu Stoica la finalul jocului.

Stoica junior a fost rezervă în partida cu Sănătatea Cluj și-a făcut debutul în minutul 60, când l-a înlocuit pe Golofca. El a devenit, la 14 ani, cel mai tânăr jucător din istoria vicecampioanei

Ianis Stoica nu-i seamnă tatălui său. Fiul lui Pompiliu Stoica are 1,83 metri înălțime la cei 14 ani ai săi, în timp ce tatăl său are o înălțime de 1,7 metri. Stoica junior evoluează pe postul de mijlocaș dreapta.

Stoica junior a început fotbalul la juniorii celor de la Petrolul, după care a fost o perioadă în Germania, urmând ca apoi să semneze cu FCSB.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT