• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii Stelei au decis să facă deplasarea cu un charter la Suceava, pentru meciul cu Foresta, programat diseară de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, din ”16”-imile Cupei României, chiar în ziua partidei. De altfel, imediat după meci, vicecampioana va reveni în Capitală cu același charter.

La sosirea în Suceava, fotbaliștii Stelei au fost întâmpinați la Hotel Sonenhof de câțiva suporteri. Jucătorii au fost rugați să dea autografe și să facă poze, dar au evitat elegant. Reghecampf a motivat decizia prin faptul că aceasta reprezintă o superstiție a jucătorilor înaintea fiecărui meci, dar a promis că băieții se vor revanșa după. 

 

Este cunoscut faptul că în Suceava sunt foarte mulți simpatizanți al Stelei. Mulți dintre aceștia au fost sinceri în momentul în care au fost intervievați, la casa de bilete, în legătură cu echipa lor de suflet, dar au spus că la acest meci vor face galerie echipei lui Cristi Popovici.

Atmosfera la meciul de pe ”Areni” va fi una incendiară, chiar dacă vor fi doar 6.000 de spectatori din motive de securitate. Încă de la antrenamentul oficial al celor de la Foresta, galeria sucevenilor a arătat că este gata pentru un meci de gală, primul din Suceava care se va disputa în nocturnă. 

Totuși, Steaua va avea parte de susținere în Moldova. Noua galerie a bucureștenilor, ”Peluza roș-albastră” a anunțat, pe social-media, că va face deplasarea la Suceava și chiar a făcut apel ca toți simpatizanții vicecampioanei să stea împreună la meci.