• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Cupei României. Steaua va juca împotriva lui Dinamo, în dublă manșă, pe 2 martie și 3 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Gigi Becali a aflat cu cine va juca echipa sa în penultimul act al Cupei României de la jurnaliști, în timpul unei conferințe de presă pe care a organizat-o la Palatul din Aleea Alexandru numărul 1.

„Cu Dinamo am căzut? Tocmai cum voiam eu. Ca să fie siguri. Păi ce să poată face Dinamo?”, a declarat Becali.

Deși Dinamo nu a pierdut în fața Stelei în ultimele două întâlniri, reușind chiar și prima victorie contra rivalei după mai bine de patru ani, 3-1 în campionat, în noiembrie, patronul roș-albaștrilor e convins că echipa lui Rednic nu îi poate pune probleme și i-a ironizat pe ”câinii roșii”.

„Bine, mă, sunt o echipă foarte bună, au jucători de mare valoare, o să avem un meci foarte dificil și complicat, că voi așa vorbiți, diplomat, numai că ei ne pot scoate pe noi numai printr-o mare minune, că noi și întărim echipa acum. Să fie sănătoși, nu vreau să mai zic nimic acum, dar eu cred că vom trece de Dinamo”, a mai spus Gigi Becali.