• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Anghel Iordănescu este în conflict deschis și cu Dinamo! Mircea Rednic îi reproșează selecționerului României faptul că a convocat 3 jucători de la echipa sa (Filip, Nedelcearu și Rotariu), în loc să-i lase pe aceștia la amicalul roș-albilor cu Aris Limassol, încheiat la egalitate, 1-1.

În această perioadă, naționala României se află în cantonament în Antalya, selecționerul renunțând, în cele din urmă, la jucătorii Stelei.

"Sunt un pic supărat, pentru că am avut o singură rugăminte la domnul selecționer: să-mi lase jucătorii pentru meciul acesta, nu era așa importantă o masă sau un antrenament. Mi s-a transmis că Steaua o să facă scandal, dar jucătorii de acolo nici n-au fost convocați.

Dacă nu există colaborare între cluburi și națională, nu e bine. Era vorba de 24 de ore, un amical important pentru noi. Ei au avut 3 amicale și au rămas doar cu două. Sunt eu obligat să fac sacrificii inutile, mai ales în perioada asta. Era bine dacă rămâneau aici, pt că aveau meci cu o echipă de primă ligă din Cipru. Aveam nevoie de mai mulți jucători, să pot folosi două formații.

Nu cred că murea naționala sau selecționata divizionară dacă jucătorii mei rămâneau la meciul asta. Aveau bilete rezervate să plece imediat. Și Nedelcearu și Rotariu au șanse mici să prindă Euro 2016. Puteau să-l ia pe Anton, pe Marc, care au avut un tur foarte bun, dacă tot vrei să faci ceva", a spus Rednic.