• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Echipa under-19 a României a obţinut calificarea la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2016, care va avea loc în Germania, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa Andorrei, la Oradea.

Micii "tricolori", antrenaţi de Andrei Spier, se află la a doua victorie în grupa XI, după ce au câştigat cu acelaşi scor în faţa Insulelor Feroe, în urmă cu două zile.

Astfel, România are 6 puncte, la fel ca şi naţionala Elveţiei, care, tot sâmbătă, s-a impus cu 4-0 în partida cu Insulele Feroe, graţie hat-trick-ului reuşit de Duah şi a golului lui Zeqiri.

În partida cu Andorra, golurile echipei României au fost marcate de Cristi Ene, care a reuşit o dublă, în minutele 19 şi 51.

Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 7, când portarul Pires a fost eliminat pentru un fault comis asupra lui Patrick Petre, aflat în poziţie iminentă de gol.

Meciurile ultimei etape vor avea loc marţi, 17 noiembrie, de la aceeaşi oră, 11:00, pe stadioanele ”Iuliu Bodola” din Oradea şi ”Comunal” din Paleu.

La Oradea, Elveţia va întâlni România, în derby-ul grupei, în timp ce, la Paleu, Andorra va juca împotriva Insulelor Feroe.

ECHIPELE

România: Tordai - Rogoza, Dudea, R. Popa (Drăghici 84), Panait (Pham 62) - Chivari, D. Cojocaru - P. Petre, Ciocâldău, Vâlceanu - Cr. Ene (Botă 75)

Andorra: Pires – Viladot, Llovera, Alavedra (Garcia 69), Cervos – Martinez, Alaez, Villagrasa, Pijuan (Lage 8) - Nazzaro (Andre Armada 79), Torres

Sursă foto: frf.ro