• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Reprezentativa României decolează duminică, 15 noiembrie, spre Italia, pentru amicalul de marți cu squadra azzurra, informează frf.ro.

Delegația României va pleca spre Bologna duminică, la bordul unui charter care decolează de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 10:30.

România a mai perfectat un amical de gală înainte de Euro 2016! Tricolorii vor întâlni Spania, în martie

Tot duminică, ”tricolorii” vor susține și o ședință de pregătire chiar pe stadionul Renato Dall'Ara, acolo unde marți, 17 noiembrie, de la ora 21:45, vor întâlni selecționata Italiei.

Antrenamentul de duminică va începe la ora locală 18:00 și va fi deschis reprezentanților presei în primele 15 minute.

Meciul amical de fotbal dintre Italia şi România, care va avea loc marţi, 17 noiembrie, la Bologna, va fi precedat de un minut de reculegere în memoria victimelor din clubul bucureştean Colectiv. De asemenea, componenţii naţionalei României vor evolua în această partidă cu banderole negre la braţ.