• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - AC Milan 0-1. Oltenii au pierdut primul meci cu italienii, la Severin, dar merg cu încredere că pot repeta evoluția bună și pe ”San Siro”, în returul programat joi, 3 august.

Marcel Popescu, directorul general al celor de la CS U, este optimist și în privința numărului de fani pe care-i vor avea oltenii la partida cu gruparea lui Vincenzo Montella

”Vă spun cu certitudine că vor fi 5.000 de români în tribunele lui San Siro. Așa cred. Știu, însă, cu exactitate, că vor pleca foarte mulți oameni de la Iași, de la Târgu Mureș, dar li din alte orașe din țară unde există curse directe spre Milano. 

Am discutat zilele trecute cu omologii de la Milan și-mi spuneau că, potrivit unor date oficiale legate de emigrație, în Italia românii sunt pe primul loc, cu un procent de 23%, în timp ce pe locul al doilea sunt albanezii, cu 9%. Românii sunt chiar mai mulți decât în Spania”, a spus Popescu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Și Ion Crăciunescu este convins că elevii lui Denis Mangia se vor simți destul de bine pe San Siro, chiar dacă stadionul va fi plin. 

”Vor fi mai mulți români în tribune, nu doar în sectorul ce le va fi rezervat. Avem mulți reprezentanți în Italia, plus că un meci cu Milan se întâmplă destul de rar”, a completat Crăciunescu, tot la Digi Sport.