• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB - Hapoel Be`er Sheva 1-1. Nicolae Dică a oferit primele declarații după ce roș-albaștrii au obținut calificarea în primăvara europeană, cu două etape înainte de finalul fazei grupelor.

”Băieții trebuie felicitați, au luptat, e meritul lor. Mă bucur de această perfomanță. Sper să reușim lucruri frumoase. Eu intotdeauna și ca jucător, am fost muncitor, am fost profesionist, și ca antrenor fac același lucru. Fac totul cu plăcere, astfel că trebuie să faci performanță, îți iese mai devreme sau mai târziu”, a spus Dică la Pro X.

Denis Alibec a plâns în hohote în momentul în care a fost schibat de Gnohere. Fanii l-au huiduit în momentul ieșirii, iar acesta a mers la vestiare, după ce a vărsat lacrimi pe bancă.

”Îmi pare rău că a plâns. Suntem alături de el. Încerc să îi explic asta, dorim să aibă evoluții bune, trebuie să înțeleagă că trebuie să facă sacrificii, să muncească, să aibă evoluții bune”, a mai spus Dică.

”Am înțeles că a fost 11 metri clar. Îmi pare rău că nu am câștigat. Ați văzut că am schimbat mulți jucători față de echipa de la Craiova. Voi face asta în continuare. Cei de la Hapoel nu ne-au pus prea multe probleme. A doua repriză nu au avut nicio ocazie de a marca. Le-am transmis băieților că nu suntem calificați. Le-am spus că trebuie să obținem calificarea în această seară”, a încheiat Dică.