• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Devis Mangia crede că CS U Craiova a pierdut nemeritat în faţa celor de la AC Milan şi acuză arbitrajul, considerând că victoria cu 1-0 a italienilor a venit după o lovitură liberă care nu ar fi trebuit acordată.

"A fost un meci bun, considerând valoarea mare a adversarului. Din punctul meu de vedere, e o înfrângere nemeritată. Noi am avut prima ocazie şi am luat gol la o fază fixă.

Nu îi reproşez nimic lui Calancea, nu mă supăr pe jucători. Dacă mă supăr pe cineva, o fac pe arbitru. Probabil că nu a fost lovitură liberă. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, dar probabil că acea lovitură liberă nu a fost", a declarat Mangia, la finalul jocului.

VIDEO: Golul care a adus victoria Milanului

Tehnicianul italian a trimis pe teren o echipă cu trei jucători ofensivi de statură mică, sperând ca viteza acestora să pună în dificultate apărarea rossonerilor.

"Cred că era o idee care putea fi corectă pentru a înfrunta o echipă care are caracteristicile celor de la Milanului. Vreau să felicit întreaga echipă. La Milano trebuie să jucăm la fel. Să avem curaj să jucam de aceeaşi manieră", a spus Mangia.

Până la returul de pe San Siro, pe olteni îi aşteaptă duelul cu FCSB, din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Acum ne gândim la meciul cu Steaua, pentru că avem două zile în minus de refacere. Unii jucători nu vor reuşi să se refacă. Cu siguranţă trebuie să facem câteva schimbări, pentru că noi am jucat azi, iar Steaua a jucat marţi", a precizat antrenorul Craiovei.